Gazete Vatan Logo

Para için her rolü oynamam

Model ve oyuncu Tuğçe Sarıkaya, oyunculukta rol seçmediğini söylüyor ama uyarıyor, “Rol seçmem dedim ama sırf para kazanmak için boşu boşuna faso fiso, vasıfsız roller istemem. Çünkü beni tatmin etmez” diyor.

Para için her rolü oynamam

Çok zayıflamışsın nedir bunun sebebi?

Son dönemde spora ağırlık verdim ama bunun sebebi zayıflamak için değil sıkılaşmak içindi. Aslında bedenim aynı 34-36 arası oynuyor. Özel bir hoca eşliğinde antrenman yapıyorum. Terlemek cildime çok iyi geliyor. Saat 19.00’dan sonra yemek yemiyorum, protein ağırlıklı besleniyorum. Birçok insan kilo verdiğimi sanıyor ama 53 kiloydum spor yapmaya başladıktan sonra 52 kilo oldum.

Peki mutlu musunuz?

Çok mutluyum... Gelen tekliflerden gayet memnunum. Aslında genelde kendi işim olan modelliğe ağırlık vererek devam ediyordum, televizyondan biraz uzak durup arada sırada ekranda olmayı tercih ediyordum. Şimdilerde Çarkıfelek’te tobleron hostesliği yapıyorum. Haftanın dört günü yoğun olarak çalışıyorum ama ay sonunda başka bir projeyle devam edeceğim. Bir kozmetik markasının marka yüzü oldum. Dermomed’in tanıtım için hem yurt içi hem yurt dışında olacağım.

Mehmet Ali Erbil’le çalışmak nasıl?

Çok keyifli, eğlenceli. Bana program sırasında çok yardımcı oluyor. Kendisinden program hakimiyeti konusunda çok şey öğrendiğim biri oldu.

Haberin Devamı

Vasıfsız roller beni tatmin etmez...

Peki televizyonda görünür olmanın etkisi oldu mu?

Ekranda ne kadar görünürsen o kadar teklif alıyormuşsun. Peş peşe çok güzel işler geldi. Hepsiyle görüşeceğim. Gönlümde yatan bir romantik komedi. Aksiyonda yer almakta en istediğim şey. Oyunculukta rol seçmiyorum. Çünkü her rol bana bir şey öğretiyor. Rol seçmem dedim ama para kazanmak için, sırf bir işte görünmek için de boşu boşuna faso fiso, vasıfsız roller istemem beni tatmin etmez.

Evlenip işi bırakanlar büyük hata yapıyor

Özel hayatın ne durumda, nasıl gidiyor aşk hayatın?

Hayatımda biri var. Ciddi bir ilişki içindeyiz. Beni her konuda motive eden ve destekleyen biriyle beraberim. Çok akıllı ve fikirlerine önem verdiğim biri.

İleride evlendiğinde kariyerine ara vermeyi düşünüyor musun?

Evlendikten sonra işimi bırakmam. Çünkü çevremde bunun çok örneğini gördüm hepsi pişman oldu. Eşlerinin maddi durumuna güvenip çalışmayı bıraktılar. Ayrıldıklarında işe geri dönmek istediler ama o yeri başkası çoktan doldurmuş oluyor. Bu yüzden asla öyle bir şey yapmayı düşünmüyorum.

Haberin Devamı

Siyasete atılabilirim bunun eğitimini aldım

Kendini şanslı buluyor musun?

Rol konusunda şanlıyım. Şizofrenden, sağır ve dilsiz karakterlere kadar hep zor karakterler oynadım ve oyunculuğumu gösterebildim. Bir yandan da modelliğim devam ediyor. Onu asla bırakmam.

Siyaset Bilimi okudun. Siyasete atılmak ister misin?

Okuldan şeref öğrencisi olarak mezun oldum. Bu işin eğitimini aldım ve diğerlerinden 1-0 öndeyim. İleride şartlar koşullar ne getirir belli olmaz ama siyasete atılabilirim. Eğer bir faydam olacağına inanırsam seve zeve...