Gazete Vatan Logo

Pantene Altın Kelebek Ödülleri nedir? Pantene Altın Kelebek 2020 ne zaman?

Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni tarihi belli oldu. Türkiye’de sanat ve televizyon dünyasında 2019 yılının en iyilerinin ödüllendirileceği 46. Pantene Altın Kelebek ödül töreni, daha iyi bir organizasyon için kısa bir ertelemenin ardından oylama süreci kaldığı yerden devam ediyor. Pantene Altın Kelebek Ödülleri nedir? Pantene Altın Kelebek 2020 ne zaman? İşte detaylar…

Pantene Altın Kelebek Ödülleri nedir? Pantene Altın Kelebek 2020 ne zaman?

Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni tarihi belli oldu. Türkiye’de sanat ve televizyon dünyasında 2019 yılının en iyilerinin ödüllendirileceği 46. Pantene Altın Kelebek ödül töreni 28 Şubat Cuma günü gerçekleştirilecek. İşte daha iyi bir organizasyon için kısa bir ertelemenin ardından oylama süreci kaldığı yerden devam eden Pantene Altın Kelebek 2020 hakkında merak edilenler…

PANTENE ALTIN KELEBEK 2020 NE ZAMAN?

Türkiye’de sanat ve televizyon dünyasında 2019 yılının en iyilerinin ödüllendirileceği 46. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni, 28 Şubat Cuma günü yapılacak. Bu yılın Pantene yıldızı parlayanları Alina Boz, Ebru Şahin ve İlayda Alişan oldu.

PANTENE ALTIN KELEBEK ÖDÜLLERİ NEDİR?

Altın Kelebek Ödülleri ya da sponsorluk anlaşması gereğince Pantene Altın Kelebek Ödülleri, Hürriyet'in Kelebek eki tarafından her sene verilen müzik ve televizyon ödülleri. Ödüllerin verileceği kişiler internet üzerinden verilen oylarla belirleniyor.

GEÇTİĞİMİZ YIL PANTENE ALTIN KELEBEK ÖDÜLLERİNDE NELER OLDU?

Hürriyet Gazetesi ve Pantene iş birliği ile 45.si düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri töreni Zorlu PSM'de birbirinden ünlü isimlerin katılımı ile yapıldı. Gecede 45 dalda ödül verildi.

Haberin Devamı