Gazete Vatan Logo

Panço trend düşkünü çocukları mutlu edecek

Modanın En Büyük Alışveriş Partisi Fashion’s Night Out 15 Eylül Perşembe akşamı gerçekleşiyor!

Geçtiğimiz sene Vogue Türkiye tarafından ilki düzenlenen Fashion’s Night Out, alanında önde gelen fotoğrafçı ve stilistler, tasarımcılar, modeller, oyuncular, spor ve cemiyet hayatından ünlü isimlerin katılımı ve 6 saat içerisinde 50 milyon USD ciro sağlanmasıyla büyük ses getirmişti.

Fashion’s Night Out bu sene 15 Eylül Perşembe akşamı Nişantaşı, İstinyePark ve Bağdat Caddesi’nde. Mağazalar düzenleyecekleri davetler, promosyonlar ve eğlenceli aktivitelerle İstanbullulara farklı bir gece yaşatacaklar.

Geçen sene 700.000 kişinin katıldığı etkinliğe bu sene ilginin daha da yoğun olması bekleniyor.

Birleşmiş Markalar Derneği, Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği, Tescilli Markalar Derneği ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şişli Belediyesi ve Kadıköy Belediyesi’nin işbirliği ile gerçekleşecek olan organizasyonun ana sponsorlari Volkswagen Binek Araç ve Yapı Kredi Worldcard.

Vogue Türkiye herkesi Sema Şimşek, Dilek Hanif, Ebru Akel, Burak Gacemer
Didem Soydan, Merve Büyüksaraç, Selda Car, Bengü, Özgür Masur, Beril Kayar, Atiye, Birkan Sokullu, Ahu Yağtu, Müge Boz, Niyazi Erdoğan, Tuğçe Kazaz, Siren Ertan, Selin Demiratar, Engin Öztürk, Nouma, Özge Ulusoy, Eda Taşpınar, Simay Bülbül, Aslı Filinta, Melisa Sözen, Zeynep Tosun ve Tülin Şahin’in yer aldığı renkli bir film ile yılın en buyuk partisine davet ediyor.

Panço markası Fashion’s Night Out’ta da küçük hanım ve küçük beyleri mutlu edecek. Panço gecede İstinye Park ve Bağdat Caddesi mağazalarında giyimine özen gösteren çocuklara stil danışmanlığı hizmeti sunuyor. Çocuklara geceden fotoğraflarını da armağan edecek olan Panço markası hem küçüklere hem de ailelerine hoş saatler yaşatacak.

Vogue Türkiye ekibinin seçtiği kombinasyonları da mağazalarda görmek mümkün.

Ayrıca yüzde 50 indirimde olan Panço gecede 100 TL ve üzeri alışveriş yapanlara 50 TL’lik hediye çeki veriyor.

Adres: Bağdat Cad. No 277/B Caddebostan/İstanbul
İstinyePark AVM İstinye Bayırı Cad. Pınar Mah. No:276 İstinye/İstanbul

FNO hakkında:

Fashion’s Night Out, Vogue dergisi tarafından moda ve perakende sektörünü canlandırmak amacıyla düzenlenen uluslararası bir etkinlik. Bu etkinlik ilk kez 10 Eylül 2009 tarihinde dünya çapında yaşanan ekonomik daralmanın olumsuz etkisini kırabilmek için 13 Vogue ülkesinin katılımıyla gerçekleşti. Son iki senedir New York, Paris, Londra ve Milano’nun da aralarında bulunduğu büyük metropollerde, mağazaların bir gece için saat 24:00’e kadar açık kaldığı bir alışveriş şenliği olarak düzenleniyor. Fashion’s Night Out tasarımcıların, ünlülerin, modellerin, editörlerin, medya yöneticilerinin ve sektör öncülerinin katılımıyla büyük ses getiriyor, satışlara ciddi bir katkı sağlıyor ve ekonomiye hareketlilik kazandırıyor. Bu sene 3. kez 17 Vogue ülkesinde gerçekleşiyor.

Haberin Devamı