Gazete Vatan Logo

Panasonic ‘dayanıklı’ dizüstü satışa çıkıyor

Panasonic dünyanın ilk tam dayanıklı ayrılabilir dizüstü bilgisayarı olan Toughbook CF-20’yi kurumların beğenisine sunuyor. Cihaz, Ocak 2016’dan itibaren satışta olacak.

Panasonic ‘dayanıklı’ dizüstü satışa çıkıyor

Panasonic, dünyanın ilk tam dayanıklı ayrılabilir dizüstü bilgisayarı Toughbook CF-20’yi tanıttı. Bilgisayar, çalışanların ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik zengin çeşitlilikte kurumsal ara yüzler ve ek kişiselleştirme seçeneklerini içerisinde barındırıyor. Cihaz, Windows 10 Pro işletim sistemine sahip ilk tam dayanıklı Toughbook olma özelliğine sahip. Eldivenle kullanıma uygun dokunmatik ekran, özel amaçlar için üretilen Araç Montaj Haznesi ve Masaüstü Giriş Replikatörü ile Panasonic Toughbook CF-20 mobil kurumsal araç haline geliyor. Panasonic Mobil Çözümler Türkiye Ürün Müdürü Ali Oktay Ortakaya, 6 farklı çalışma moduna sahip CF-20’nin çok çeşitli kurumsal kullanım alanları bulunduğunu söyledi. Ortakaya, “Cihazın hedeflediği sektörler ve profesyoneller arasında sigorta filo yönetimi, araç kiralama, saha çalışanları, bakım ve servis teknisyenleri, telekom çalışanları, kamu kurumları, savunma sanayi ve acil servisler yer alıyor” dedi.

Panasonic Avrupa Kurumsal Mobil Çözümler Ürün Müdürü Dirk Weigelt ise cihazın satışa sunulmasıyla birlikte hem ofiste hem de ofis dışında mobil çalışan üretkenliğini en yüksek seviyeye çıkaracak bir dizi çevresel destek arabirimini de sunacaklarını ifade etti.

Haberin Devamı


Eldivenle de kullanılabiliyor

Parlak güneş ışığından sağanak yağmura kadar açık havada kullanımın tüm şartlarına göre tasarlanan Toughbook CF-20, 10.1 inç ve 10 parmak kapasitif çoklu dokunmatik WUXGA ekrana sahip. Dokunmatik ekranı eldiven takılı olduğu halde kullanmak mümkün. Kullanıcı Panasonic Toughbook CF-20’nin pilini çalışma esnasında değiştirebiliyor.