Gazete Vatan Logo

Pamukkale, 100 otobüse 70 milyon lira yatırdı

Pamukkale Turizm, 70 milyon lira yatırımla 100 adetlik otobüs alımını tamamladı. MAN ve NEOPLAN’ı tercih eden Pamukkale’ye son 15 adet 2+1 VIP otobüs teslim edildi.

Pamukkale, 100 otobüse 70 milyon lira yatırdı

TÜRKİYE’NİN önde gelen seyahat firmalarından Pamukkale Turizm, büyüme planları kapsamında gerçekleştirdiği 100 adetlik otobüs alımında, MAN ve NEOPLAN otobüsleri tercih etti. Pamukkale Turizm, 1 yıl içinde 22 adet NEOPLAN Tourliner ve 78 adet MAN Lion’s Coach 2+1 VIP olmak üzere 100 adetlik otobüs alımını tamamladı. 70 milyon liralık siparişin son bölümünü oluşturan 15 MAN Lion’s Coach 2+1 VIP otobüs, İzmir Otogarı’ndaki Pamukkale Bölge Müdürlüğü’nde düzenlenen törenle teslim edildi. Pamukkale Turizm Yönetim Kurulu Üyeleri’nin de hazır bulunduğu törende konuşan Pamukkale Turizm Genel Müdürü Mustafa Özdalgıç, ulaştırma sektörünün çok hızlı bir değişim gösterdiğini belirterek, “MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. ile birlikte son 1 yıldır yürüttüğümüz geliştirme projesinin ana konusu; ‘misafirlerimizin daha konforlu seyahat etmeleri ve yolculuk boyunca keyif sürmelerinin sağlanması’ydı” diye konuştu. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu da “Pamukkale Turizm, son yıllarda önemli bir stratejik atılıma imza atıyor. Başarılı, uyumlu ve iki taraf için de kazançlı bu birlikteliğin, güçlenerek süreceğine inanıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Koltuk araları 5 cm genişledi

SEKTÖRÜN son yıllarda 2+1 VIP otobüslere yöneldiğine dikkat çeken MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Satış ve Pazarlama Direktörü Eren Gündüz, “Artık tüm bölgelerde filolar bu araçlara sahip olmak durumunda kalıyorlar. Zira 2+1 VIP otobüsler artık sektörün rekabet şartlarına dahil oldu” dedi. Gündüz, yeni tasarımları sayesinde koltuk aralıklarının ortalama 5 cm genişlediğini belirtti.