Gazete Vatan Logo

Palmiye Park Mare’nin temeli atıldı

Palmiye Park Mare, denizi ve yeşili sevenler için 2’şer katlı 6 bloktan oluşuyor.

Veryeri ve Dağıstan ortaklığının 6’ncı projesi Palmiye Park Mare’nin temeli atıldı. Mare, deniz kenarında müstakil hayatın rahatlığını site konseptinde sunuyor.

Keyifli yaşam alanlarının uzmanı Palmiye Park, İzmir’in en değerli bölgelerinden Urla Kalabak’ta yeni bir projeye başladı. 42 dairelik butik bir site olan Palmiye Park Mare, denizi ve yeşili sevenler için 2’şer katlı 6 bloktan oluşuyor.

Palmiye Park Mare, konumu itibariyle şehrin ortasında şehrin gürültüsünden kaçışı vaat ediyor. TED Koleji ve denize yürüme mesafesinde olan Mare, Urla’nın karakteristik yapısını yakalayan tarzıyla da dikkat çekiyor.

Fitness, hobi ve parti odaları sitede dikkat çeken detaylar. Mare’de rahatlıkla yatılı gelmiş misafirlerinizi ağırlamanıza imkan veren misafir odaları da düşünülmüş.

Mare’yle ilgili çok heyecanlı olduklarını belirten CDS Yapı Genel Müdürü Serdar Dağıstan, “Biz bize yaşayacağımız bir proje hayal etmiştik. Az katlı bloklarda, yeşil ve mavinin birlikteliğinde samimi bir yaşam alanı tasarladık. Başta İstanbul olmak üzere İzmir ve Ankara sanat çevresinin ilgisi projemizin değerini daha da artırdı. Mare, Urla’da ilk kez deniz kenarında bahçeli müstakil hayatın rahatlığını site konseptinde sunmayı başardı ” diyor.

Haberin Devamı

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 loft dairelerle farklı ihtiyaçlara yanıt veren Mare’nin planlanan teslim tarihi Aralık 2016.