Gazete Vatan Logo

Palmarina Bodrum’da 4 yeni mekan

Palmarina Bodrum, 2016 yazında bünyesine dahil ettiği Anjelique, Fenix, Zuma ve Happy Moon’s Cafe ile birlikte yeme içme ve eğlence dünyasına farklı bir soluk getiriyor.

Palmarina Bodrum’da 4 yeni mekan

D-ream Group’un yepyeni üç markası Fenix, Zuma ve Anjelique’nin de Palmarina Bodrum Marina’ya dahil olmasıyla, Nusr-et Steak House, Günaydın, Mezzaluna, Kitchenette ve Sait Restaurant ile birlikte grubun 8 markası yeme-içme ve eğlence anlayışına yepyeni bir soluk getiriyor. Ayrıca bu sezon açılan Happy Moon’s Cafe’nin yanı sıra, hali hazırda hizmet veren Cook Shop, Agency Bistro Lounge & Live Music, Huqqa, Tango Teras, Marmarina Saraylı Restoran, Angelino Gelato ve PS Lounge ile Palmarina Bodrum, misafirlerine hizmet sunmaya devam ediyor.

Zuma

Japon Zuma, yaz aylarında Palmarina Bodrum’un havuz başında benzersiz bir yemek deneyimi sunuyor. Zuma, imza yemeklerinden ‘miso marineli morina balığı’, ve ‘ıstakoz tempura’yı menüsünde sunuyor.

Fenix

İstanbul Fenix’in ruhunu deniz ve açık hava ile birleşiyor. Restoranın menüsünde ana yemeklerde vazgeçilmezlerden Soya ve Mirin Marine Ördek & Hoisin-Erik Sos, ve Deniz Levregˆi gibi birçok lezzet bulunuyor.

Anjelique

Anjelique, geniş locaları, ferah dekorasyonu ve etkileyici ambiyansıyla yaz partilerinin yeni adresi. Kapılarını 22.00’da açan mekân, misafirlerine 04.00’a kadar akıllara kazınacak bir deneyim sunuyor.

Haberin Devamı

Happy Moon’s Café

Happy Moon’s Café de marinanın yeni gözdelerinden. Sabah kahvaltısından akşam yemeğine kadar geniş menüsü ile hizmet veren Happy Moon’s Café, DJ eşliğinde Sunset partileri ile de adından çok söz ettirecek.