Gazete Vatan Logo

Pala ve bıçaklar havada uçtu

Maltepe Gülsuyu’nda inşaat işçileri ile mahallenin gençleri arasında çıkan bıçaklı kavgada 2’si ağır 3 kişi yaralandı. Pala, bıçak ve sopaların havada uçuştuğu kavga amatör kamera tarafından görüntülendi.

Olay, Maltepe Gülsuyu Pınar Sokak’ta dün saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, uyuşturucu kullanan mahallenin bazı gençleri ile mahallede bir inşaatta çalışan işçiler arasında sözlü atışmayla başlayan tartışma sopalı, bıçaklı, palalı kavgaya dönüştü. Yaklaşık 10 kişinin birbirine girdiği kavgada inşaatta çalışan işçilerden İsa Yılmaz, İsmet Tali ve Muhacir Koç bıçakla ve pala ile çeşitli yerlerinden yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis mahallede geniş güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Kavgada arkadaşları yaralanan diğer inşaat işçileri olay yerinden kaçarken, olay yerinde çalışma yapan olay yeri inceleme ekipleri kavgada kullanılan materyalleri incelemek için delil torbalarına koydu.

Mahalle sakinleri duruma tepki göstererek, “Mahallede can güvenliğimiz yok. Uyuşturucu kullanıp önümüzü kesiyorlar. Kimseyi inandıramıyorum, dışarı çıkamıyoruz” dediler.

Haberin Devamı

Öte yandan, kavga anı çevrede bulunan vatandaşlar tarafından görüntülendi. Görüntülerde yaklaşık 10 kişi ellerinde pala, sopa, bıçak ve demir çubuklarla birbirlerine vuruyorlar. Kavgada yaralanan bir kişi yere düşüyor. Kavga sona erdiğinde ise işçilere saldıranlar olay yerinden hızla kaçıyor. Vatandaşların yaşadığı panik de görüntülere yansıyor.