Gazete Vatan Logo

Özyurtlar İnşaata Yabancı İlgisi

Özyurtlar İnşaat, Ncity, Nşehir ve N5 Suites projelerini geçen hafta Kuveyt’te düzenlenen International Property Show 2013’te tanıttı

Yabancı yatırımcılar üç projeye de büyük ilgi gösterirken, Özyurtlar İnşaat fuar süresince 45 adet dairenin satışını gerçekleştirdi. Özyurtlar İnşaat'ın Ncity, Nşehir ve N5 Suites projeleri yabancı yatırımcılardan tam not aldı. 18-23 Kasım tarihleri arasında Kuveyt'te düzenlenen Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, Kuveyt International Property Show 2013'e katılan Özyurtlar İnşaat, büyük ilgi gördü.
Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “Fuarda 45 adet dairenin satışını yaptık” dedi. Özellikle Mütekabiliyet Yasası'nın çıkmasından sonra Arap yatırımcıların Türkiye'ye ilgisinin arttığını belirten Özyurt, “Türkiye bulunduğu bölgede yatırım açısından güvenli bir liman. Kuveyt International Property Show 2013, Türk inşaat sektörünün geldiği noktayı tüm dünyaya bir kez daha gösterdi. Fuarda hem ciddi iş bağlantısı, hem de ülkemizin tanıtımını yaptık” diye konuştu.
Projelerini tanıttı
Ortadoğulu ve Arap yatırımcılardan büyük ilgi gören NCity, Nşehir ve N5 Suites hakkında bilgi veren Tamer Özyurt şunları söyledi:
“Esenyurt'ta 30 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Nşehir projesi 8 blokta 678 konuttan oluşuyor. Satışı tamamlanmak üzere olan Nşehir'de 1+0'dan 3+1'e farklı tip ve büyüklüklerde daireler bulunuyor.
NCity Esenyurt ise Esenyurt'ta Kiptaş 4. Etap ile Kiptaş 5. Etap'ın yanında bulunan 15 dönümlük arazide inşa ediliyor. 17 katlı dört bloktan oluşan NCity Esenyurt'ta 528 daire yer alıyor. Temmuz ayında satışa çıkan NCity Esenyurt'un şuana kadar yüzde 75'ini satmış durumdayız.
N5 Suites, Beylikdüzü'nde otel ve rezidans konseptinde inşa ediliyor. 16 katlı projede 132'si otel odası, 190'ı daire, 8'i dükkan olmak üzere toplam 330 bağımsız bölüm bulunuyor. 132 odalı N5 Suites Otel'de 101 adet 1+0 (stüdyo) ve 31 adet de 1+1 daire bulunuyor. Projede yer alan stüdyo daireler 40 metrekare büyüklüğünde. 1+1 dairelerin büyüklüğü ise 75 ve 87 metrekare arasında değişiyor. Diğer projelerden farklı olarak her dairede bir de balkon yer alıyor. N5 Suites'in de şuana kadar yüzde 45'ini sattık.”

Haberin Devamı