Gazete Vatan Logo
Magazin Özlemek bizi yakınlaştırıyor

Özlemek bizi yakınlaştırıyor

İşi gereği sık sık yurt dışına çıkan Chloe Loughnan Ortaç: “Uzakta olduğumda Serdar’ı özleme şansını elde etmiş oluyorum. Bu bizi birbirimize yakınlaştırıyor ve döndüğümde evimizi daha mutlu bir yer yapıyor”

Özlemek bizi yakınlaştırıyor

Şarkıcı Serdar Ortaç’ın İrlandalı model eşi Chloe Loughnan Ortaç, Women’s Health dergisinin Temmuz sayısına kapak oldu. Güzellik sırlarını, işini ve aşkını anlattı:

- Hayattaki mottom; “Her şeyin bir sebebi vardır.” Eğer kötü bir gün geçiriyorsam ya da istediğim bir işi alamamışsam, bazen kötü şeylerin daha iyi şeylere yer açmak için olduğunu hatırlamam gerkeiyor.

- Günlük rutinim, iş ve seyahatler yüzünden egzersiz programım sürekli değişiyor. Nerede olduğuma bağlı olarak egzersiz saatlerimi hayatıma uygun hale getşrmeye çalışıyorum. Her zaman motive olmak kolay değil. Bu yüzden farklı egzersiz programları uygulayarak sıkılma dürtümün önüne geçmeye çalışıyorum. Pilates, yoga, boks, yürüyüş ve spinning yapıyorum ya da bir eğitmen eşliğinde fitness dersine katılıyorum.

- Yemek yemeyi çok seviyorum. Bu nedenle diyetimin asıl noktası; denge. Kendime hiçbir yiyeceği yasaklamıyorum.

- İşim, dünyanın çeşitli yerlerini görme fırsatı sağladığı için çok şanslıyım. Eşim burada çalışıyor, yani uzakta olduğumda onu özleme şansını elde etmiş oluyorum. Bu bizi birbirimize yakınlaştırıyor ve eve döndüğümde evimizi daha mutlu bir yer yapıyor.

Haberin Devamı

- Aşık olmak en basit haliyle beni daha mutlu bir kadın yapıyor. Kötü bir gün geçirirsem eve, en iyi arkadaşıma gideceğimi hatırlıyorum. Serdar beni neşelendirmeyi çok iyi biliyor.

- Serdar’la birlikte yapmaktan keyif aldığımız bir sürü şey var. O bisiklete binmeyi seviyor. Ben de onu mutlu etmek için onunla gidiyorum. Ben pazar günleri brunch’a gitmeyi çok seviyorum. O da beni mutlu etmek için yanımda oluyor. Burada da aslında her şey denge meselesi.

- Rekabet etmen gereken tek kişi; aynaya baktığın zaman gördüğün kişi. Hedeflerini buna göre belirle. Hepimiz farklı bir görünüme sahibiz ve farklı bedenlerdeyiz. Kendini kimseyle kıyaslama. Çünkü hepimiz çok güzeliz!