Gazete Vatan Logo
Magazin Özkan Uğur sosyal medyadan duyurdu: Maalesef beni gene öldürdüler

Özkan Uğur sosyal medyadan duyurdu: Maalesef beni gene öldürdüler

Bir süredir kanser tedavisi gören ünlü sanatçı Özkan Uğur, Twitter'daki 'öldü' iddiaları üzerine açıklamada bulundu.Uğur sosyal medyadan duyurdu, 'Maalesef beni gene öldürdüler'

Özkan Uğur sosyal medyadan duyurdu: Maalesef beni gene öldürdüler

Ünlü sanatçı Özkan Uğur Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Sosyal medyada yalan bir haber dolas¸ıyor. Maalesef beni gene o¨ldu¨rdu¨ler. Allah’a s¸u¨ku¨rler olsun yas¸ıyorum, iyiyim. Sevgiler" ifadelerini kullandı.

KAMERA KARŞISINA GEÇMİŞTİ

I·kinci kez kanser tedavisi go¨rmeye bas¸layan MFO¨ üyesi O¨zkan Ugˆur, devam eden corona virüs günlerinde, vatandaşlara anlamlı bir çağrıda bulunmak için kamera kars¸ısına gec¸mişti.MFO¨ grubundan ekip arkadaşları Mazhar Alanson ve Fuat Gu¨ner'le birlikte "Maske tak" diyerek mesaj veren O¨zkan Ugˆur'un son go¨ru¨ntu¨su¨ dikkat c¸ekmişti.2013 yılında yakalandığı lenf kanserini yenen, ancak bir süre önce yeniden tedavi görmeye başlayan usta müzisyen, üç hafta önce sağlık durumu hakkında bilgi vermişti. 66 yaşındaki sanatçı, "Rahatsızlığımla ilgili arayan, soran, dualarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim. Tedavi sürecim olumlu gidiyor. Güzel, sağlıklı günlerde birlikte olacağız inşallah" demişti.

Özkan Uğur, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Gülhane Parkı'nda düzenlenen konsere, tedavisi nedeniyle katılamamıştı.

Haberin Devamı