Gazete Vatan Logo
Magazin Özkan: Gardırop bir imaj yatırımıdır

Özkan: Gardırop bir imaj yatırımıdır

Özkan: Gardırop bir imaj yatırımıdır

Ünlü moda tasarımcısı Önder Özkan, "İmajınız için gardırobunuza yatırım yapmalısınız" dedi.

Önder Özkan, Yeşim Tekstil Kadın ve Çocuk Kulübü’nün Uludağ Soroptimist Kulübü ile birlikte hayata geçirdiği Kelebeğin Dünyası’na konuk oldu.

Stil sahibi olmak ve kıyafet alılşverişi hakkında konuşan Önder Özkan, “Türk insanı spor kombinasyonları daha çok tercih ediyor. Rahatlığa önem veriyor. Kişisel stilin önemi de burada ortaya çıkıyor. Teninizin rengini, vücudunuzun şeklini, üzerinizde hangi parçaların iyi durduğunu bilip buna göre alışveriş yapmalısınız. Gardırop bir imaj yatırımıdır. İlk intiba için ikinci bir şansınız olmayacak, imajınız için gardırobunuza yatırım yapmalısınız. Çünkü bir ortama girdiğinizde sözlerinizden önce imajınızla karşılanırsınız. Kalite elbette önemli, fakat kıyafete büyük paralar yatırmak marifet değil. Semt pazarlarından aldıkları kıyafetlerle çok stil sahibi olan insanlar da var. Ben içinde naylon olan ürünleri almayı pek tercih etmiyorum" dedi.

Özen, “Önümüzdeki yıllarda sürdürülebilir Moda daha gündemde olmaya başlayacak. Geri dönüştürülebilir malzemelerden yapılan tasarımlar revaçta olacak. Gelecekte teknolojik gelişmeler sayesinde kendi kendisini temizleyen, sağlığımızı koruyan, bizi iyileştiren akıllı kumaşların gündemde olacağını düşünüyorum. Kendi markam adına sürdürülebilir moda için doğal elyaf ve geri dönüşümlü ürünleri kullanmayı önemsiyorum. Fakat şimdilik bu malzemeleri maddi yükünden dolayı daha konsept tasarımlar için kullanabiliyoruz" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı