Gazete Vatan Logo
Magazin Özgün'den Survivor açıklaması!

Özgün'den Survivor açıklaması!

Türk pop müziğinin önemli isimlerinden Özgün'den Survivor açıklaması geldi.

Özgün'den Survivor açıklaması!

Emre Saygı'nın Youtube’den canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ünlü şarkıcı Özgün oldu.

"Kendimi değil oğlum Ediz’i düşünüyorum"

Oğlu Ediz dünyaya geldikten sonra hayatındaki her şeyin değiştiğini ve artık sadece oğlunun geleceğini düşündüğünü söyleyen Özgün, "Baba olduktan sonra hayatımdaki her şey değişti. Bir kere çok boş vaktim varmış onu anladım. Şimdi tüm vaktimi Ediz’le geçiriyorum. Artık kendimi değil Ediz’in geleceğini düşünüyorum” dedi.

"Ediz’den ayrı kalamam"

Geçtiğimiz yıllarda hakkında "Survivor’a gidecek" haberleri çıkan ünlü şarkıcı, uzun süre oğlundan ayrı kalamayacağını vurgulayarak, "Hakkımda sürekli 'Survivor’a gidecek' haberleri çıkıyordu. Asla hiç öyle bir görüşme ya da düşüncem olmadı. Ediz’den 2 gün bile ayrı kalamazken, hiç gidemezdim” şeklinde konuştu.

"Evden çıkmadan bir hafta yaşayabiliyorum"

Evde durmayı ve film izlemeyi çok sevdiğini söyleyen Özgün, "Evde durmayı çok seviyorum. Bir hafta hiç evden çıkmadığım günler var. Market alışverişini sipariş veriyorum. Evde film izliyorum eşim ve oğlumla vakit geçiriyorum. Bu da beni çok mutlu ediyor” dedi.

Haberin Devamı

"Evde kaslarıma bakıyorum"

Spor yaptıktan sonra evde sürekli kaslarına baktığını dile getiren Özgün, "Kaslarım oluşsun diye çok uğraşlar verdim. Evde spor yaptıktan sonra tabi ki kaslarıma bakıyorum. Vücuduma bakarken neler çalışmam gerekiyor neler yapmalıyım onlara odaklanıyorum. Detaylı olarak kaslarımı inceliyorum” ifadelerini kullandı.

"Çok iyi yemek yapıyorum"

Spora başlamadan önce farklı çeşitlerde çok iyi yemekler yaptığını ancak artık Diyet yemeklerine geri döndüğünü belirten ünlü şarkıcı, "Eskiden çok iyi yemekler yapıyordum ama artık diyet yemekleri yapmaya başladım. Balık ve et yemeklerini vazgeçilmezimdi, şimdi brokoli ve lahana çeşitlerini de ustalıkla en iyi şekilde yapıyorum" şeklinde konuştu.