Gazete Vatan Logo

Özge Borak ve babası Selçuk Borak aynı dizide!

İstanbullu Gelin'in Begüm'ü Özge Borak'ın babası Selçuk Borak da dizinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Baba-kız ilk kez aynı dizide yer alacak.

Özge Borak ve babası Selçuk Borak aynı dizide!

Gazetevatan/ ÖZEL

Yönetmenliğini Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş’un yaptığı Star TV’nin iddialı dizisi İstanbullu Gelin’in kadrosuna Özge Borak'ın babası Selçuk Borak dahil oldu.

Milliyet/Cadde yazarı Ali Eyüboğlu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla, İstabullu Gelin'in kadrosuna Selçuk Borak'ın doktor karekteriyle dahil olduğunu söyledi. Selçuk Borak, kızı Özge Borak ile ilk kez aynı dizide yer alacak. Özge Borak, daha önce İstanbullu Gelin'e Begüm karakteri ile dahil olmuştu.

Diziye Özge Borak, geçen haftalarda Özcan Deniz’in canlandırdığı Faruk karakterinin eski sevgilisi Begüm rolüyle katılmıştı.
Hikayede tansiyonu yükselten Özge Borak’a bölüm oyuncusu olarak babası koreograf Selçuk Borak da eşlik etmeye başladı.
“İstanbullu Gelin” dizisinde baba kız doktor rolüne hayat veriyor. Doktor İbrahim karakterini canlandıran Selçuk Borak, daha önce “Eyvah Eyvah 3” filmi ve “Balım” müzikalinde de kızıyla beraber rol almıştı.
Pazar günü Anneler Günü’nde sette babasıyla kamera karşısına geçen Özge Borak, “O, benim en büyük aşkım” diye konuşuyor.
Babası ile aynı projede olmaktan büyük mutluluk duyan Özge Borak konu ile ilgili şunları söyledi:
''Bugüne kadar babamla sinemada ve özellikle tiyatroda çeşitli projelerde beraber çalıştık. Ama ilk defa bir dizide birlikte rol alıyoruz. Babamla beraber çalışmaktan gurur duyuyorum. Özel hayatımızın dışında, çalışırken de çok uyumlu bir ikiliyiz. Dizide henüz karşılıklı oynamadık. O da bir gün olur umarım.''

Haberin Devamı