Gazete Vatan Logo

Özcan Deniz'e silahlı saldırı

Sanatçı Özcan Deniz, sahne aldığı Çeşme'deki Altın Yunus Otel'inde silahlı saldırıya uğradı

Yaralanan Özcan Deniz hastaneye kaldırıldı.


İZMİR'in Çeşme'de sahne alan Özcan Deniz, kendisini dinlemeye gelen Mustafa Adaş adında bir kişinin silahlı saldırısı sonucu ayağından yaralandı.

Özcan Deniz hastaneye kaldırılırken, otel personeli tarafından etkisiz hale getirilip dövülen saldırgan olay yerine gelen polise teslim edildi.

Olay, bu gece saat 23.30 sıralarında Altın Yunus Otel'in barında meydana geldi. Çeşme'de bir ay önce vereceği konseri bugüne ertelenen sanatçı Özcan Deniz'in otel barında seslendirdiği türkülere zaman zaman davetlilerle eşlik etti. Özcan Deniz, gecenin ilerleyen saatlerinde ön sırada yanında bir erkekle oturan sarışın bir kadına hitaben şarkı söyledi. İsmi henüz öğrenilemeyen ve şarkıya eşlik eden kadının yanında oturan Mustafa Adaş, bir anda belindeki silahını çekerek, davetlilerin korku dolu bakışları arasında sanatçıya ateş açtı.

Özcan Deniz ayağına isabet eden kurşunla sahnede yığılırken, saldırgan ise korumalar ve otel personeli tarafından etkisiz hale getirildi. Korumaların dövdüğü ve İzmir Ticaret Odası üyesi olan Mustafa Adaş, olay yerine gelen polise teslim edildi. Zanlının polise sözlü verdiği ifadesinde Özcan Deniz'in sevgilisine bakarak şarkı söylediği için vurduğunu söylediği öne sürüldü.

Ayağından vurulan Deniz'in Özel Sisus Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak ameliyata alındığı bildirildi. Yapılan muayene sonucu sağ ayağına isabet eden kurşunun kemiği kırdığı ve içeride kaldığı saptandı.

ZANLI ADAŞ AĞIR YARALI

Çeşme Altın Yunus Otel'de Özcan Deniz'i bacağından vuran Mustafa Adaş'ın Çeşme Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı, durumu ağır olduğu için de buradan İzmir'deki bir hastaneye sevk edildiği öğrenildi.

ÖZCAN DENİZ AMELİYATA ALINDI

Çeşme Altın Yunus Otel'de sahnede 1975 Balıkesir doğumlu Mustafa Adaş tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucu Özel Sisus Hastanesi'ne kaldırılan Özcan Deniz'in, ameliyata alındığı bildirildi. Yapılan muayene sonucu sağ ayağına isabet eden kurşunun kemiği kırdığı ve içeride kaldığı saptandı.

Bu arada olayı duyan sanatçının çok sayıda dostu hastaneyi arayarak Deniz'in sağlık durumu hakkında bilgi aldı.


ZANLI ADAŞ İZMİR'E SEVK EDİLDİ

Çeşme Altın Yunus Otel'de Özcan Deniz'i bacağından vuran Mustafa Adaş'ın Çeşme Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı, durumu ağır olduğu için de buradan İzmir'deki bir hastaneye sevk edildiği öğrenildi.

Haberin Devamı