Gazete Vatan Logo
Magazin Özcan Deniz'e rekor ücret!

Özcan Deniz'e rekor ücret!

Kendi rekorunu da kırdı

Dizi sektörünün en fazla ücret alan oyuncusu olan Özcan Deniz, reklam dünyasında da zirveye koşuyor. Ünlü sanatçı, rol aldığı yeni reklam filminden bir yıllık anlaşma karşılığında 2 milyon lira aldı.

EN ÇOK KAZANAN ÜNLÜLER ARASINDA

Öz­can De­niz, 'Ka­de­ri­min Ya­zıl­dı­ğı Gü­n' ad­lı di­zi­den al­dı­ğı bö­lüm ba­şı 96 bin li­ra­lık üc­re­tiy­le, sek­tö­rün en faz­la ka­za­nan er­kek oyun­cu­su un­va­nı­nı ta­şı­yor.

Di­zi, rek­lam ve kon­ser ge­lir­le­riy­le en çok ka­za­nan sa­nat­çı­lar ara­sın­da yer alan De­niz, son ola­rak bir içe­cek mar­ka­sı­nın rek­lam kam­pan­ya­sı için an­laş­ma im­za­la­dı. Ün­lü şar­kı­cı Sı­la ile bir­lik­te ka­me­ra kar­şı­sı­na ge­çen Deniz, al­dı­ğı 2 mil­yon li­ray­la rek­lam dün­ya­sın­da da en yük­sek üc­re­ti alan ün­lü­ler lis­te­si­ne gir­di.

BE­REN SAAT 2 MİL­YON DO­LAR İS­Tİ­YOR

Cem Yıl­maz 2,5 mil­yon do­lar üc­re­tiy­le adı­nı rek­lam­lar­dan en çok ka­za­nan oyun­cu­la­rın ba­şı­na yaz­dı­rır­ken, ün­lü oyun­cu Be­ren Sa­at ise 2 mil­yon do­lar ola­rak be­lir­le­di­ği ye­ni rek­lam ta­ri­fe­siy­le ikin­ci sı­ra­da yer alı­yor. Saa­ti, 1 mil­yon eu­ro­'luk üc­re­tiy­le Mer­yem Uzer­li ta­kip eder­ken, Kı­vanç Tat­lı­tuğ da 2 mil­yon li­ray­la lis­te­nin üst sı­ra­la­rın­da bu­lu­nu­yor.

Haberin Devamı