Gazete Vatan Logo

Özbizerdik zorla getirilecek

Bir gece kulübünde eski emniyet Müdürü Adil Serdar Saçan ile bir polis memurunu darp ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada Onur Özbizerdik hakkında mahkeme duruşmalara katılmadığı gerekçesiyle zorla getirme kararı çıkarttı.

Özbizerdik zorla getirilecek

Ortaköy'deki Reina adlı gece kulübünde eski emniyet müdürü Adil Serdar Saçan ile bir polis memurunu darp ettiği iddiasıyla “iki kişiye karşı kasten yaralama” ve “görevi yaptırmamak için direnmek” suçlarından 2 yıldan 8,5 yıla kadar hapis istemiyle hakkında dava açılan Onur Özbizerdik’in yargılanmasına devam edildi. İstanbul 25. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya şikayetçi Adil Serdar Saçan katıldı. Sanık Özbizerdik ise duruşmaya katılmadı.

“O dönem hakkında işlem yapmıştım”

Adil Serdar Saçan ifadesinde, “Sanık benim gözüme yumruk attı beni darp etti. Ben sanık hakkında İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde müdür olarak görevli olduğum dönemde işlem yaptım ve yaptığım işlemden sonra sanığı hiç görmedim. Herhangi bir husumetim de yoktur. Ben hiçbir sebep yokken yaralandım. Arkadaşımın doğum günü için gece kulübünde bulunurken sanık arkamdan gelerek bana doğru seslenerek yumruk attı ve sonra gitti. Bu benim eski görevim nedeniyle yaptığını düşünüyorum” dedi.

Zorla getirilecek

Haberin Devamı

Hakim kararında usulüne uygun davetiyeye rağmen duruşmaya gelmediğini belirttiği Onur Özbizerdik hakkında zorla getirme kararı verdi.