Gazete Vatan Logo

Ozan Orhon kimdir?

Ozan Orhon kimdir? sorusu sıkça araştırılmaya başladı. Bir dönemin ünlü sanatçısı Ozan Orhon geçirdiği mide ameliyatıyla oldukça zayıflamıştı. Şimdilerde ise yeniden kilo aldığı gözlenen Ozan Orhon'un kim olduğu, hayatı merak edildi.

Ozan Orhon kimdir?

Ozan Orhon'un hayatını merak edenler gündemde araştırmaya başladı. Mide ameliyatı ile 3 ayda 60 kilo veren Ozan Orhon'un yeniden kilo aldırması gündeme düşmesine neden oldu. İşte Ozan Orhon'un hayatına dair merak edilenler...

OZAN ORHON KİMDİR?

Ozan Orhon, 1972'de İstanbul'da ünlü modacı Alev Esen ve tiyatro santçısı Tayfun Orhon çiftinin çocuğu olarak dünyaya geldi. Askerliğini tankçı olarak yaptı. Ancak kilolarından dolayı döneminin yarısında terhis edildi. 1991'de "Oldu mu Şimdi" isimli bir albüm çıkardı. Ozan Orhon,1993'te İnter Star TV'de "Senkron" adında bir eğlence programı sundu. Ozan Orhon, 19 Haziran 1997'de manken Ebru Şallı ile Sabancı Korusu'nda peri masalı gibi bir törenle evlendi. 1998 yılının haziran ayında da boşandı. 2000 yılında manken ve VJ Yeşim Erçetin ile evlendi. Evliliklerinin üçüncü yılında 20 ağustos 2003'te de boşandı. Ozan Orhon'un Lara Yağmur adında bir kızı var."