Gazete Vatan Logo

Ozan Doğulu İstiklal Demirören'de eğlenceyi zirveye taşıyacak

10 Nisan-4 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’daki Media Markt mağazalarından veya mediamarkt.com.tr’den 250 TL ve üzeri alışveriş yapan Media Markt müşterileri, Taksim Demirören mağazasında, Ozan Doğulu’nun çalacağı Media-Beat DJ partisine 2 kişilik davetiye kazanıyor.


Avrupa’nın bir numaralı elektronik market zinciri Media Markt bir ilke daha imza atarak Taksim Demirören mağazasında DJ partiye ev sahipliği yapacak. Ozan Doğulu’nun performansıyla hareketlenecek parti ile misafirler eğlenceli dakikalar yaşayacak.


04 Mayıs 2014 tarihine kadar İstanbul’daki Media Markt mağazalarından veya mediamarkt.com.tr’den tek seferde 250 TL ve üzeri alışveriş yapan Media Markt müşterileri,7 Mayıs Çarşamba saat 23.30’da Media Markt Taksim Demirören mağazasındaki partiye, iki kişilik özel davetiye ile katılma şansı elde edecek.


Gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürecek olan partide DJ kabinindeki Ozan Doğulu birbirinden hit şarkılarla izleyicileri coşturarak Media Markt müşterilerine unutulmaz bir gece yaşatacak.

Haberin Devamı