Gazete Vatan Logo

Oyunun kuralları değişti!

Nexon Europe, F2P türündeki bilgisayar oyunu Counter-Strike Nexon: Zombies için oyunculardan gelen geri bildirimleri değerlendirerek yeni güncellemeler yayınladı.

Oyunun kuralları değişti!

Counter-Strike Nexon: Zombies oyununun geliştiricisi Nexon Europe, oyunculardan gelen istekleri değerlendirerek oyunu daha da eğlenceli hale getiren yeni güncellemeler yayınladı. Hem oyuncular hem de zombiler için gelen yeniliklerin en dikkat çekenlerden birisi oyuncuların belirledikleri birini sunucundan atmak için yaptıkları oylama sisteminde oldu. Daha önceki sistemde bir oyuncu başka bir oyuncuyu nedenini de belirterek sunucudan atmak için oylamaya sunabiliyordu. Yeni sistemde “demokrasi” modeli geliyor. Buna göre artık yalnızca 3 ve üzeri oyuncunun bulunduğu odalarda oylama yapılabilecek ve oylamaya çıkan kişi oylama başlamadan hemen önce kendisine yönelik suçlamalara yanıt verebilecek. Ayrıca oylamanın sonucunun uygulanması için odadaki oyuncuların belli bir yüzdesinin oy kullanması da gerekecek. Yeni sistemde bir kişi günde en fazla beş kez oylamaya çıkartılabilecek ve oylama bitinceye kadar deneyim puanı kazanacak.

Sistem mesajları ile kullanıcı mesajlarının aynı ekran üzerinden iletildiği sohbet sisteminde de yeniliğe gidildi. Bu iki mesaj için artık ayrı ekran ayrımına gidiliyor. Böylece arkadaşları ile sohbet eden bir kişinin bu sohbeti gelen sistem mesajı ile bölünmeyecek.

Oyunun envanter ayarları ve arama fonksiyonunda da yapılan değişiklikler ile oyuncuların envanterlerini diledikleri gibi yeniden düzenleyebilmelerine imkan tanınıyor.

Haberin Devamı