Gazete Vatan Logo

Oyunu veriyor musun ki!

Engin Cezzar, Topbaş'a ekrandan bir soru yöneltirken Bayülgen'in ilginç tepkisiyle karşılaştı

NTV'deki 'Sade Vatandaş' programında Gazanfer Özcan'ın 50 yıllık arkadaşı tiyatrocu Engin Cezzar, Özcan ile anılarını anlattı.

Usta oyuncu, konuşmaları sırasında tiyatronun geldiği noktaya ve İstanbul'daki tiyatro sahnelerinin azlığına dikkat çekti. İstanbul Tepebaşı'ndaki Dram Tiyatrosu'nun yandığını ve hala restore edilmediğini hatırlatan Engin Cezzar, "O güzelim, Türkiye'nin en güzel tiyatrosu hale restore edilecek. Sayın Kadir Topbaş, epey bir süre önce söz verdi: 'Orası restore edilecek. Tıpkısının aynısı 'Dram Tiyatrosu' olarak' diye söz verdi" şeklinde konuştu.

Okan Bayülgen, Cezzar'ın bu sözleri üzerine "Şimdi siz söz verdi diye hep Kadir Topbaş'a mı oy vermek zorunda kalıyorsunuz?" sorusunu yöneltti. Cezzar, "Hayır, hiç öyle bir niyetim yok" yanıtını verdi. Bayülgen de "O zaman niye yapsın canım. Bu işler böyle. O zaman tiyatroyu yıkıp alışveriş merkezi yaparız oraya! Sen oy veriyor musun ki adam orada tiyatroyu yapsın" dedi.

Usta oyuncu Engin Cezzar'ın "Ama benim için yapmıyor ki tiyatroyu" yanıtına Bayülgen de "Ama onlar öyle görüyorlar" ifadesini kullandı.

Cezzar, "Biz gidiyoruz, arkamızdan insanlar geliyor. Adam yetiştiriyoruz, hocalık yapıyoruz, yönetmenlik yapıyoruz. Bunların hepsi ileriye dönük işlerdir. 2010 geldi, salon yok yahu İstanbul'da!" diyerek tepkisini ortaya koydu.

Televizyon Gazetesi

Haberin Devamı