Gazete Vatan Logo
Magazin Oyuncu Beyti Engin korkuttu

Oyuncu Beyti Engin korkuttu

Beyti Engin kalp krizi geçirdi. Hemen operasyona alınan ünlü oyuncuya üç stent takıldı.Engin, sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Oyuncu Beyti Engin korkuttu

Instagram’dan sevenlerine seslenen Engin, “Bir kalp krizi ve üç stent ile kaldığımız yerden devam. Arayan, soran, yazan herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Oyuncu Beyti Engin kimdir?
Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı. 18 Eylül 1981, Çanakkale doğumlu. Boyu: 1.71 cm. İlk ve orta öğrenimini Edirne'de tamamladı. Edirne Halk Eğitim Merkezi tiyatro kursu eğitimi alırken Edirne Sanat Tiyatrosu'nda oyunculuğa başladı. 1999 yılında İstanbul'a yerleşti. Diyalog isimli özel bir kurumdan bir yıl oyunculuk eğitimi almasından sonra Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden 2005 yılında mezun oldu. 17 Ağustos 2014 tarihinde senarist Hale Aksu ile evlenmiştir.
2004'te Ahmet Ümit`in kitabından uyarlanarak TRT ekranlarında yayımlanan başrollerini Çetin Tekindor ve Nejat İşler`in paylaştığı Şeytan Ayrıntıda adlı dizide oynadığı rolüyle oyunculuk hayatında büyük bir çıkış yakaladı. 2014 yılının Haziran ayı içerisinde Ulan İstanbul dizisinde Ali karakterini canlandıran Beyti Engin; 2000 yılından bu yana seslendirme sanatçılığı da yapmaktadır.

Haberin Devamı