Gazete Vatan Logo
Magazin Oylama başladı! İlk kez bir erkeğe ödül verilecek

Oylama başladı! İlk kez bir erkeğe ödül verilecek

Dünyanın dört bir yanında milyonlarca kadının yaşamına 130 yıldır güzellik katan AVON ile Türkiye'de kadınların yaşamına yön veren Elele dergisi önemli bir etkinliğe imza atıyor. Kendi alanlarında önemli başarılar elde eden isimler arasından 10 farklı kategoriden 45 başarılı kadın ve ilham veren 5 erkek aday "Elele Avon Kadın Ödülleri 2015" için yarışıyor.


15 Aralık’a kadar açık olan bu oylama sonucunda kategorilerinde en fazla oyu alan üçer isim bu kez Mehmet Y.Yılmaz, Nihat Odabaşı, Aret Vartanyan, Leyla Alaton, Esin Övet, Ayşe Arman’dan oluşan Yılın Kadınları 2015 Jürisi tarafından değerlendirilecek.

Yarışmada ayrıca "Avon Özel Ödülü" kategorisinde 2015 yılında başarısıyla ilham vermiş en güçlü AVON Temsilcisi de ödülün sahibi olacak.

Ayrıca oylamaya katılanların sürpriz hediyeler ve ödül gecesine katılma şansı yakalayacakları Elele Avon Kadın Ödülleri, 14 Ocak tarihinde Beşiktaş Shangri -La Bosphorus Otel’de gerçekleştirilecek görkemli bir törenle sahiplerini bulacak.

Adaylar Oyuncu: Burçin Terzioğlu, Elçin Sangu, Gökçe Bahadır, Nurgül Yeşilçay, Serenay Sarıkaya Yazar: Akila Azra Kohen, Buket Uzuner, İnci Aral,Siminya, Şebnem Burcuoğlu Sosyal Sorumluluk: Beren Saat, Esra Erol, Fulya Ekmen, Sema Yakar, Zuhal Ön Girişimci: Başak Taşpınar Değim, Buse Terim, Eren Özmen, İdil Ersöz Öney,Serra Türker Şarkıcı: Aydilge, Ayşe Hatun Önal, Demet Akalın,Gülşen, Hadise Gazeteci: Ezgi Başaran, Hande Fırat, Nilüfer Demir, Sedef Kabaş, Ümran Avcı İlham Veren Erkek: Barış Arduç, Kenan İmirzalıoğlu, Kerem Bursin, Kıvanç Tatlıtuğ, Mert Fırat Bilim Kadını: Ayhan Ulubelen, Canan Dağdeviren, Elif Bilgin, Elif Genceli, Feryal Özel Sporcu: Doç Dr. Lale Orta, Gülnur Tumbat, Polen Uslupehlivan, Serap Özçelik, Şahika Ercümen Güzel Sanatlar: Duygu Eliz Ekurt, Hande Çokrak, İlksen Başarır, Lara Öneroğlu, Nilgün Yerli 2015 Jüri Üyeleri: Mehmet Y.Yılmaz, Nihat Odabaşı, Aret Vartanyan, Leyla Alaton, Esin Övet, Ertuğrul Özkök, Ayşe Arman

Haberin Devamı