Cesur ve Güzel’in kimyası

Star TV için Ay Yapım’ın hazırladığı, başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün rol aldığı diziden ilk kare geldi. Aylarca Siyah Beyaz adlı bir diziyle ekrana geleceğini beklediğimiz ancak son anda Cesur ve Güzel’e dönüşen projenin fotoğrafından etkilenmemek mümkün değil! Sadece fotoğrafa bakıp Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün arasındaki kimyayı hissedebiliyor insan. Zaten dizinin öyküsü de bu kimyaya hizmet ediyor. Yakışıklı ve gizemli bir adam olan Cesur; sakinliğiyle bilinen Korludağ kasabasına bomba gibi düşer. Çünkü kasabaya adımını atar atmaz komzmetik şirketi sahibi, güzeller güzeli Sühan’la karşılaşır. Cesur ve güzel Sühan arasında karşı koyamadıkları bir kimya oluşur. Fakat onlar düşman ailelerin çocuklarıdır. İmkansız aşkları kötülerin sınavından geçecektir. Hikâye son derece klişe! Ama iyi işlenirse ben izlerim. Çünkü klişe candır! Senaryosunu Ece Yörenç’in senaryosunu yazdığı, Ali Bilgin’in yönetmen koltuğuna oturduğu ve klişenin gizemlerle süsleneceği Cesur ve Güzel kasım ayının ilk haftasında görücüye çıkacaktır. Eğer fotoğraftaki uyum ekrana da yansırsa bu sezonun iddialı işlerinden biri olacaktır.

Haberin Devamı

No: 309’un önlenemeyen yükselişi

Ne yalan söyleyeyim, ben Kara Sevda başladığında No: 309’un kan kaybedeceğine emindim. Tıpkı Fox’un bir diğer dizisi Hayat Sevince Güzel gibi... Sezon dizileri başlayınca kan kaybetti ve kısa sürede yayından kaldırıldı. No: 309’un da aynı kaderi yaşama ihtimali yüksekti. Fakat dizi bir mucize yarattı. Önce Kara Sevda karşısında dişli bir rakip olduğunu gösterdi. Ardından da reytingini yükselterek önyargılarımıza tokat attı. Meseleyi dikkatli okumak lazım! No: 309 şu anda ekrandaki aile dizileri arasında hikâyesiyle en çok bizden olan dizi! O samimiyeti ve gerçekçiliği özlediğimizin en büyük göstergesi de aldığı sonuçlar! Diriliş Ertuğrul başlayınca da bu başarıyı sürdürebilirse tartışmasız bu yılın en sürpriz işi olacaktır. Ancak şimdiye kadar aldığı başarıları da küçümsememek, hakkını vermek lazım! Senaristinden yönetmenine, yapımcısından oyuncusuna herkes bir işe inanıp, gönlünü koyduğunda başarı geliyor. Bir de unutmadan; No: 309’un tüm yan castı şahane oyunculardan oluşuyor. Onların bu projeye katkısı da ortaya bu sonucu çıkarıyor.

Haberin Devamı

Şampiyon belli oldu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bir geldi, salı akşamlarının reyting listesini alt üst etti. Zaten bunun böyle olacağı da belliydi. Dizi geçen sezon başladığı günden beri zirveyi kimseye bırakmamıştı. Sezon açılışını ekime bırakarak rakiplerine birkaç haftalık mutluluk yaşattı. Ancak gelişiyle “Şampiyon belli, ikinci kim?” dedirtti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz; yeni sezona iyi hazırlanmış, kadrosunda yeniliğe gitmiş ve konjonktürü iyi koklamıştı. Tüm ekibin emeğine sağlık ve tebrikler!

DİĞER YENİ YAZILAR