Anne ağlatacak

Star TV bu sezon yeni bir drama hazırlıyor. MedYapım ve MF Yapım’ın ortak yapımcılığını üstlendiği dizinin adı Anne. Mother isimli Japon filminden uyarlanacak olan diziyi Berfu Ergenekon kaleme alıyor. Mother vurucu bir yapımdır. Annelik kavramını irdeler. O nedenle dizinin de özellikle ilk bölümüyle bizi ekrana çekeceğine inanıyorum. Dizinin başrollerinde Vahide Perçin, Cansı Dere, Gonca Vuslateri, Beren Gökyıldız var. Oyuncu kadrosu çok sağlam! Çocuk oyuncuya ciddi anlamda iş düşüyor. Beren Gökyıldız gibi yetenekli bir oyuncu olmasına çok sevindim. Kocamın Ailesi’nde şahaneydi. Dizinin yönetmenliğini Merve Girgin Aytekin üstleniyor. Annelik kavramı bu ülkede hem kazanç, hem de risk! En kutsal kavramın irdeleneceği diziyi merakla bekliyorum. Eğer iyi uygulanırsa her bölüm gözyaşı dökmeye hazır olun diyorum.

Arka Sokaklar’ın soruları

Arka Sokaklar dizisinin tanıtımı önceki akşam yayınlandı. “Rıza Baba öldü mü?” sorusu kafamızı meşgul ederken, tanıtım aklımıza bu defa “Mesut’a ne oldu?” sorusunu soktu. Bu sezon izlediğim en iyi tanıtımlardan biri olmuş Arka Sokaklar. 23 Eylül Cuma akşamı da 11’inci sezonunu açıyor. Yolu açık olsun! Bakalım, 2’nci bölümüyle zirveye yerleşen Bana Sevmeyi Anlat, Arka Sokaklar ve 23 Eylül de başlayacak Kiralık Aşk arasında nasıl bir reyting savaşı yaşanacak?

Haberin Devamı

Anne ağlatacak

TLC’den Doğum Günlükleri

Pazartesi günü 16.55’te TLC’de Doğum Günlükleri dizisi başlıyor. Bir dönem draması olan Doğum Günlükleri; Jeenifer Worth’ün aynı isimli otobiyografisinden uyarlama. 1950’lerin sonunda bir grup ebe ve hemşirenin hikayesi üzerinden ilerleyen dizi; Londra’nın en yoksul semtlerinden birine ebe olarak gelen genç hemşire Jenny Lee (Jessica Raine), kendini Nonnatus House’un sevgi dolu ve renkli hemşireleri arasında buluyor. Savaş sonrası dönemin zorlu koşullarında kadınlara en iyi sağlık hizmetini ulaştırabilmek için mücadele eden hemşirelerin hikayesini anlatan Doğum Günlükleri, aynı zamanda dönemin toplumsal yapısı ve aile hayatına çarpıcı bir bakış sunuyor.

DİĞER YENİ YAZILAR