Familya iddialı geliyor

Bu yıl iki dizi tanıtımında konsept olarak açık hava sinemasını kullanıldı. Kiralık Aşk’ın tanıtımında eski arabalarla açık hava sinemasına gitmişlerdi. Perşembe akşamı Fox TV’de Familya’nın tanıtımı yayınlandı. Onun da konsepti açık hava sinemasıydı. TMC Film-Erol Avcı’nın yapımcılığını, Can Yücel’in yönetmenliğini ve Uğraş Güneş’in senaryosunu kaleme aldığı Familya’da Uğur Yücel, Erkan Kolçak Köstendil, Şükran Ovalı, Güven Kıraç, Bülent Emrah Parlak, Cansu Tosun, Murat Ceylan, Barış Yıldız, Aybüke Pusat rol alıyor. Dizinin oyuncuları tartışmasız çok büyük iddia taşıyor. Tanıtımını da çok beğendim. Familya’nın 14 yıl önce kasabadan ayrılmış babası Yaşar Beyoğlu’nun açık hava sinemasında hikâyesini anlatmaya başlaması ve çocuklarıyla atışmasını konu alan tanıtım yüzümüzü gülümsetti. Uğraş Güneş gibi iyi bir kalemin yazdığı, şahane oyuncuların rol aldığı Familya şimdiden yeni sezondaki favori dizim oldu. Çünkü her gün bir acı haberiyle yıkılırken, gülümseye olan ihtiyacımızı karşılama vaati taşıyor Familya!

Haberin Devamı

Familya iddialı geliyor

Babam ve Ailesi 19 Eylül’de

Gold Film-Faruk Turgut’un yapımcılığını, Nihat Durak’ın yönetmenliğini üstlendiği, Bülent İnal, Ayça Bingöl, Ceyda Düvenci, Sercan Badur, Caner Şahin, Erdem Akakçe, Sera Kutlubey ve Doğa Zeynep Doğuşlu rol aldığı Babam ve Ailesi’nin yayın tarihi açıklandı. Dizi 19 Eylül Pazartesi akşamı Kanal D’de başlıyor. Onur Uğraş ve Murat Uyurkulak’ın senaryosunu kaleme aldığı dizi, zengin iş adamı Kemal’in Adana ve İstanbul’daki iki hayatına odaklanacak. Dizi, Suzan’la (Ceyda Düvenci) 23 yıldır resmi nikahlı evli olan ama Adana’daki Nilgün’le (Ayça Bingöl) de bir geçmişi ve hayatı olan Kemal’in başına gelen bir felaketle her şeyin ortaya çıkmasını konu edinecek. Ayça Bingöl, Bülent İnal, Ceyda Düvenci, Sercan Badur, Erdem Akakçe şahane oyuncu seçimi olmuş. Ekranda iyi oyunculuk izleyeceğimiz garanti! Umarım tanıtımdaki kadar etkili bir iş çıkar.

Familya iddialı geliyor

No:309’a şapka çıkarıyorum

Fox TV’de çarşamba akşamları ekrana gelen No:309 başladığı günden beri artan bir reytingle seyircinin gönlünde taht kuruyor. Geçtiğimiz hafta bu yaz görülmemiş 8.08 gibi bir reytinge imza atan No: 309 bu hafta da başarısını devam ettirdi. Lale ve Onur’un tesadüflerle başlayan buluşması ve Lale’nin hamile kalmasıyla başlayan dizi beni ilk bölümüyle çekmemişti. Hatta önyargıyla yaklaştığım çok bölüm olduğunu itiraf etmeliyim. Ancak hem dramatik olarak, hem de oyunculuk performanslarıyla son haftalarda ciddi anlamda yükselişe geçti. Birkaç haftadır diziyi merakla izliyorum. Oyuncuların birbirine alışması da işin lezzetini artırmış. 5 reytingin üstünü görmediğimiz bu yaz sezonunda No: 309’un her hafta yükselen başarısına şapka çıkarıyorum. Tüm ekibin emeğine, gönlüne sağlık!

Haberin Devamı

Familya iddialı geliyor

DİĞER YENİ YAZILAR