Cesur Yürek, Kurtlar’a benziyor mu?

Bir dizi ekibi düşünün! Bölündükçe bölünüyor ve aynı konseptte işler yaratmaya devam ediyor. İki sene önce Kurtlar Vadisi ekibi yollarını ayırmış ve herkes kendi dizisine odaklanmıştı. O dönemde senaryo ekibinden ayrılan Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan, Fark Film’i kurarak Beyaz Karanfil’i, Emre Özdür, Başar Başaran ve Ozan Aksungur Reaksiyon Film’i kurup Reaksiyon dizisini yayına hazırlamıştı. Ancak Kurtlar Vadisi devam ederken, iki dizinin de ömrü kısa sürmüştü. Geçen sezon ekipler yeniden değişti. Ozan Aksungur, Reaksiyon Film’den ayrılıp Fark Film’e geçti. Bahadır Özdener Fark Film’den ayrılıp Raci Şaşmaz’la bir araya geldi. Emre Özdür ve Başar Başaran’da Reaksiyon Film’de kaldı. Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener, Kurtlar Vadisi’nin fenomen oyuncularının da olduğu bir oyuncu kadrosu oluşturdu ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz geçen sezon zirveye oturdu. Farklı günlerde yayınlanmalarına rağmen Kurtlar Vadisi’nin reytinglerinin neredeyse iki katına ulaştı.

Umarım fark yaratır

Reaksiyon Film; Emre Özdür ve Başar Başaran konsept değişikliğine giderek bir aile dramı olan Bodrum Masalı’nı hazırladı. Geçen hafta ikinci bölümüyle dizi zirveye oturdu. Cüneyt Aysan ve Ozan Aksungur ise Fark Film olarak Cesur Yürek dizisiyle ekrana gelmeyi bekliyor. Dizinin tanıtımları Show TV’de yayınlanmaya başladı. Kurtlar Vadisi’nde canlandırdığı Bulut karakteriyle çok sevilen Hüseyin Avni Danyal başrolde... İyinin karşısındaki kötü olarak izleyeceğiz onu... Ancak ekrana bakmayıp, gözümü kapatıp tanıtımı dinlediğimde 2003 yılındaki Kurtlar Vadisi olduğuna dair iddiaya girebilirim. Diyaloglar o kadar benziyor ki, ekrana bakmadan “Kurtlar Vadisi Show TV’ye mi geçti?” diyebilirim. Şu anda ekranda Kurtlar Vadisi olmadığı için bu avantaja dönüşebilir. Belki de tanıtımlar bu nedenle benzer hazırlanıyordur, bilemem! Umarım sadece tanıtımlarda hissettiğim bu benzerlik diziye yansımamıştır. Fark Film, projesiyle fark yaratır.

Haberin Devamı

MİNE TUGAY’IN ROLÜ NE?

Ağustos ayının sonuna geldiğimize göre ekranda hareketlilik başlıyor demektir. Paramparça sete çıktı bile... Bu sezon diziye Mine Tugay, Sinem Öztürk ve Özgür Özberk katıldı. Açıkçası hepimiz Mine Tugay’ın oynayacağı rolü merak ediyoruz. Cihan’ın yeni aşkı olur mu bilemem ama Mine Tugay dizide Dilara’nın ablasını canlandıracak. Dolayısıyla Cihan’ın baldızı olacak. Bana aralarında aşk yaşanması zor gibi geliyor ama sonuçta kararı senarist Yıldız Tunç verecek.

Haberin Devamı

BELÇİM BİLGİN BAŞROL OLMAYACAK

Gelelim Kördüğüm’e... Dizinin başrol oyuncusu Belçim Bilgin’in diziden ayrıldığı konuşuluyor. Aslında bu haber kısmen doğru! Belçim Bilgin kariyerine yurt dışında devam etme kararı almıştı. Geçtiğimiz yıl dizi çekilirken yurt dışında filmde rol aldı. Ciddi anlamda da zorlandı. Bilgin, bu sezon İngiltere’ye yerleşme kararı aldı. Şansını orada denemek istiyor. O nedenle Kördüğüm’ün başrolü görevinden ayrıldı. Ama diziden ayrılmadı. Flashback sahnelerinde oynamaya devam edecek.

DİĞER YENİ YAZILAR