Kardeşini bulma hikâyesi: ‘İçeride’

Kardeşini bulma hikâyesi: ‘İçeride’

Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Yıldıray Şahinler ve Gözde Kansu’nun rol aldığı, Ay Yapım’ın Show TV için hazırladığı İçeride dizisinin ilk tanıtımı da perşembe akşamı 21.15’te Show TV’de ekrana geldi. Ertan Kurtalan ve Toprak Karaoğlu’nun senaryosunu kaleme aldığı, Uluç Bayraktar’ın yönettiği dizinin ilk tanıtımında çocukları Sarp ve Umut’a salçalı ekmek hazırlayan annelerini gördük. Ekmekleri alan çocuklar koşmaya başladılar ve salçalı ekmek bir anda silaha dönüştü. Birbirilerini kovalayan ve silah çeken kardeşlerin içeride oluşuyla tanıtım bitti. Tabii ki konusuna dair hiçbir şey anlamadık. Ancak gelen basın bülteni bulmacayı çözmemi sağladı. “İçeride; kardeş olduklarından habersiz Polis Akademisi’nden mezun olmakta olan Sarp (Çağatay Ulusoy) ve Mert’in (Aras Bulut İynemli) farklı mücadelelerini ve birbirilerini bulma hikâyesini anlayacak.” Demek ki, Umut kaçırılacak ve adı Mert olarak değiştirilecek. İki kardeş Polis Akademisi’nde birbirine düşman olacak. Büyük düşmanlığın sonunda da kardeş oldukları ortaya çıkacak. Heyecanla eylülün gelmesini ve içeride mi yoksa dışarıda mı kalacağımızı görmeyi bekliyorum.

Haberin Devamı

Kardeşini bulma hikâyesi: ‘İçeride’

Kiralık Aşk 23 Eylül’de başlıyor

Perşembe akşamı Bodrum Masalı ve Yüksek Sosyete gecesiydi. İki dizide iddialı ve heyecanlı bölümleriyle ekran karşısındaydı. Ama geceyi hareketlendiren hamleyi Star TV ve Show TV yaptı. Çünkü üç dizinin yeni sezon tanıtımı yayınlandı. Saat 20.45’te Kiralık Aşk’ın yeni sezon tanıtımı Star TV’de ekrana geldi. 52’nci bölümde Defne ve Ömer’in düğününde bırakmıştık diziyi... Defne Ömer’e kiralık aşk olduğunu itiraf etmişti. Yeni sezon tanıtımı geri sayımla başladı. Eski ve kadrosuna yeni kattığı oyuncuların arabanın kontağını çalıştırıp açık hava sinemasına geldikleri yerde de bitti. Müjde Uzman ve Seçkin Özdemir bu sezonun en büyük transferleri... İkisi de diziye yakışmış görünüyordu. Bir de tahmin yürütelim. Ömer’in sakalları uzamıştı. Demek ki, düğünden sonra her şeyden vazgeçme dönemi yaşayacak ve kendisini bırakacak. Müjde Uzman büyük ihtimalle diziden ayrılan Yasemin’in boşluğunu dolduracak. Yani Sinan’la aşk yaşayacaklar. Seçkin Özdemir’in diziye Ömer’in kuzeni olarak dahil olduğunu duymuştum. Büyük ihtimalle o da Defne’ye aşık olacak. Bize de “Nedir bu Ömer’in kuzenlerinden çektiği?” dedirtecek. Meriç Acemi’nin kaleme aldığı, Şenol Sönmez’in yönetmen koltuğuna oturduğu ve heyecanla beklediğimiz Kiralık Aşk, 23 Eylül Cuma akşamı Star TV’de yeni sezonunu açacak. Şimdiden bol reytingler...

Haberin Devamı

Kardeşini bulma hikâyesi: ‘İçeride’

Behçet Necatigil’li tanıtım

Paramparça’nın üçüncü sezon tanıtımı da perşembe akşamı yayınlandı. 21.30’da bu defa Star TV’ye döndük. Bu sezon kadrosuna Mine Tugay ve Sinem Öztürk’ü dahil eden dizinin tanıtımı tek kelimeyle duygu yüklüydü. Aslında Erkan Petekkaya’nın yani Cihan’ın bir yelkenlide tek başına yolculuğunu izledik. Ancak Behçet Necatigil’in “Sevgilerde” şiirini okuyordu. Hepimizi paramparça ederek... “Sevgileri yarınlara bıraktınız / Çekingen, tutuk, saygılı. / Bütün yakınlarınız / Sizi yanlış tanıdı. / Bitmeyen işler yüzünden / Siz böyle olsun istemezdiniz / Bir bakış bile yeterken anlatmaya her şeyi / Kalbinizi dolduran duygular / Kalbinizde kaldı. / Siz geniş zamanlar umuyordunuz / Çirkindi dar vakitlerde bir sevgiyi söylemek. / Yılların telâşlarda bu kadar çabuk / Geçeceği aklınıza gelmezdi. / Gizli bahçenizde / Açan çiçekler vardı, / Gecelerde ve yalnız. / Vermeye az buldunuz / Yahut vaktiniz olmadı.”

Haberin Devamı

Öyle güzel bir şiirdir ki Sevgilerde, insanı kendisiyle de yüzleştirir. Yönetmen Altan Dönmez de bir yelkenli de öyle detaylarla işlemiş ki tanıtımı bu duyguyla “Başlasa da Paramparça izlesek” dedirtti.

DİĞER YENİ YAZILAR