N’olur Ayrılalım’da tekrar sorunu

Aras Aydın, Gürgen Öz, Nilay Duru, Nilperi Şahinkaya ve Osman Karakoç’un başrollerini paylaştığı N’olur Ayrılalım, 15 Temmuz akşamı Fox TV’de ilk bölümüyle ekrana geldiği sırada darbe söylentileri başlamış ve hepimiz diziyi bırakıp habere dönüş yapmıştık. O nedenle ilk bölüm reytingleri gerçek bir veri değildi. 2’nci bölümde biraz yükseldi, 3’üncü bölümde daha da artırdı reytingini. Ancak cuma akşamı ekrana gelen 4’üncü bölümüyle yine düşüşe geçti. Peki, neden karşısında başka bir dizi rakibi yokken N’olur Ayrılalım düşüşe geçti? Çünkü dizi kendisini daha 4’üncü bölümde tekrar etmeye başladı. Efsane çapkın Ulaş nasıl oldu da, Azize’ye ilk görüşte aşık oldu? Üstelik hızlı çapkın kızın daha elini bile tutamamışken evlenme teklif etti? Turgay kendisini fark etsin diye masum yüzlü Azize Ulaş’ın kalbini kırmaktan hiç çekinmedi? Bunları ilk bölümde izlemiştik ama her bölüm izlemeye başladık. Aynı döngü devam ediyor. Ben çoktan Azize ve Ulaş’ı izlemekten vazgeçtim. Temmuz ve Yusuf aşkını daha çok merak ediyorum. Onların çok daha ilgi çekici, izlenilebilir bir aşkı var. N’olur Ayrılalım eğer Azize ve Ulaş aşkını izletmek istiyorsa bazı hamleler yapmak zorunda! Aksi taktirde her bölüm aynı şeyi izlemek seyirciyi sıkacaktır.

Haberin Devamı

BARIŞ NEREDE?

Eskiden haberin içinde yüzümüzü güldüren, bize sokaktan haberler veren, yazın tatil yörelerinde onlarca etkinliği sunan bir meslektaşım vardı. Hatta canlı yayında saç ektirerek hepimizi şaşkınlığa uğratmıştı. Barış Çimen’den bahsediyorum. Atv ve Show Haber’de izlerdik onu. Daha sonra Habertürk, TV8 ve TGRT Haber’de karşımıza çıktı. Bir süredir ekranda görmüyoruz onu. Ancak youtube’da kurduğu Barış Çimen TV’yle sokaktan bildirmeye devam ediyor. Dijitalin çok iyi bir alternatif olduğunu kabul ediyorum ama zor günlerden geçiyoruz. Ekranda haberin içinde yüzümüzü gülümseten, sokağın nabzını tutarken mizahtan vazgeçmeyen bir isme ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Ekranın tecrübeli isimlere ihtiyacı var. Barış Çimen’i yeniden ekranda görsek ne güzel olur!

Haberin Devamı

DEMET GÜL İZLEME KEYFİ

ULAN İstanbul’da ilk kez izledik Demet Gül’ü... Maşuka’nın hayranı olduk. Televizyon programı da yaptığım dönemde setlerine konuk olmuştum. Kendine güvenini, mizah duygusunu ve açık sözlülüğünü çok sevmiştim. Onu zaten uzun süre komedide veya bir dramın içinde mizah yaparken izlemek isterdim. Öyle de oldu! Şimdi Aşk Laftan Anlamaz’da Tuval olarak karşımıza çıkıyor. Aksanını epey toparlamış ama hala Almancı oluşunu gizleyemiyor. Ancak bu durum Tuval’e çok yakışıyor. Aşk Laftan Anlamaz’da onun sahnelerinde gülümserken yakalıyorum kendimi. Demet Gül uzun yıllar ekranda olsun, ben de onu izleme keyfini yaşayayım.

DİĞER YENİ YAZILAR