Altınsoylular geliyor

Altınsoylular geliyor

Birkaç ayda ülke olarak başımıza öyle şeyler geldi ki, korkuyu, öfkeyi, çaresizliği, kahramanlığı aynı anda hissettik. Psikolojimiz iki uç duygu arasında gidip geldi. Hatta bu yolculuk devam diyor. İşte böyle dönemlerde izleyici eğilimleri de değişiyor. Yüzünü gülümsetecek işler görmek istiyor. Oysa Türk izleyicisinin ekran tercihi genellikle dramdır. Ancak siyasi ve ekonomik krizlerde ibre komediye kayar. Sadece kendimle bile bunu test edebiliyorum. 15 Temmuz’dan beri komedi türünde filmler izliyorum. Kafamı dağıtmak, gülümsemek istiyorum. Bu dönemde ekrana kaliteli, bizden bir komedi dizisi gelirse de tutacağına adım kadar eminim. Malum yeni sezon drama demek, iyi bir komedi genellikle kanallara bile sunulmaz diye düşünürken Kanal D’nin yeni bir dizi için hazırlık yaptığını duydum. Eğer uygulaması da dinlediğim kadar keyifli olursa bu sezon tutmuş bir komedimiz olabilir.

Bennur Yıldırımlar oynuyor

Dizinin adı Altınsoylular. Hikayesinde Kaynanalar, Bizimkiler gibi yıllarca bizi ekrana bağlayan işlerin dokusu, duygusu var. Genel yönetmen koltuğunda Türkan Derya oturuyor. Yönetmenliğini ise Murat Aksu yapıyor. 03 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği dizide; Cihat Tamer, Bennu Yıldırımlar, Ayça Ayşin Turan, Görkem Şarkan, Burak Sevinç, Ünal Yeter rol alıyor. Dizi; Kayserili kalabalık bir aileyi anlatıyor. Onların hayat ritmini ise beklenmedik bir şekilde ailenin içine düşen iki genç bozuyor. Dizinin oyuncu seçimleri halen devam ediyor. Yetenekli pek çok oyuncuyu tanıma fırsatı bulacağımız bir iş izlemeyi hayal ediyorum. Bu kadroda Ankaralı Dikmen’de Tahliye karakterine hayat veren Serap Matyaş’ı da gözlerim aradı.

Haberin Devamı

Bodrum Masalı 18 Ağustos’ta

Altınsoylular geliyor

Başrollerini Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Dilan Deniz Çiçek ve Hilmicem İntepe’nin oynadığı Bodrum Masalı dizisinin çekimleri aylar önce başlamış ve 10 bölüm çektikten sonra yaz tatili için ara vermişti. Eylülde çekimleri yeniden başlayacak. Emre Özdür ve Başar Başaran’ın kaleme aldığı, Mehmet Ada Öztekin’in yönetmen koltuğuna oturduğu dizi; iflas eden bir ailenin Bodrum’a dönmesini konu alıyor. Daha çok gençlerin yeni hayatlarına adapte olmasını anlatan dizinin hem setine gittim, hem de hikâyesine hakimim. Ekrandaki gençlik dizisi eksikliğini doldurmaya aday Bodrum Masalı. Üstelik ailelerin hayatlarıyla da başka bir hikâye sunuyor. Dizi 18 Ağustos Perşembe akşamı başlıyor. Kurtlar Vadisi gününde ekrana gelecek olan Bodrum Masalı, çok doğru bir günde yayına çıkıyor. Şu anda Yüksek Sosyete orada rakipsiz bir durumda! Eğer Bodrum Masalı’nın ilk bölümü hikâyede vaat ettiğini izleyiciye geçirirse Yüksek Sosyete’yle kapışırlar.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR