Tansel Öngel izlemek keyifli

Kanıt Ateş Üstünde eski Kanıt tadı vermese de, ekranda çeşitlilik yapan diziler arasına girdi bile! Ne yalan söyleyeyim, Kanıt yeniden başlayacak dediklerinde kadrosu değişse bile dökü-drama izleyeceğimiz için çok heyecanlanmıştım. Ancak yeni Kanıt’ın en büyük özelliği sadece drama olması! Keşke Prof. Dr. Sevil Atasoy dizide oynamak yerine yine bize hikâyeler anlatsaydı! İkinci itirazım müziklerine… Kanıt’ın müzikleri oldukça güzeldi. Aynı müziği olaylar çözülürken kullansalar heyecan dozunu artıracaklarını ve eski Kanıt’la bir bağ kurabileceğimizi düşünüyorum. Gelelim, yeni Kanıt’ın kazançlarına… Öncelikle Tansel Öngel çok doğru bir seçim olmuş. Kaan, rolüne o kadar inandırarak hayat veriyor ki, hiç yabancılık çekmeden hikâyenin içine giriyorsunuz. Öngel’i izlemek keyif veriyor.

Gönlüm eski Kanıt’ta

Gurur Aydoğan’ın diziye giriş sahnesi eminim çok yıpratıcı olmuştur. Kısa bir süre önce annesi Oya Aydoğan’ı kaybeden Aydoğan, diziye babasının ölüm sahnesiyle dahil oldu. Zaten o sahnede de hepimizi gözyaşına boğdu. Kanıt Ateş Üstünde’de oyunculuğuyla dikkat çeken isimlerden! Başak Güroz’ün ikinci dizi tecrübesiymiş Kanıt Ateş Üstünde. Sert mizacı bu diziye tabiri yerindeyse cuk oturmuş. Ahmet Olgun Sünear, cinayet romanları yazarı Rüzgar. Küçük kardeş rolüne de uymuş. Asıl savaş bundan sonra başlıyor. Kaan, Ömer ve Rüzgar arasındaki çatışmayı izleyeceğiz. Son olarak, Kanıt Ateş Üstünde her ne kadar başka bir şey vaat etse ve başarılı olsa da, benim gönlüm hâlâ içerik olarak eski Kanıt’tan yana… Polislerin özel hayatını izlemektense, cinayet çözmelerini izlemek ve bilgilendirilmek çok daha farklıydı.

Haberin Devamı

Yeni Kavak Yelleri mi?

Yakında Show TV’de yeni bir dizi başlıyor. Adı “Arkadaşlar İyidir”. Her ne kadar adı hiç dikkat çekici olmasa da arkasında sağlam bir ekip var dizinin. O3 Medya yapımcılığını, Ekin Atalar’ın senaristliğini, Zeynep Günay Tan’ın yaratıcı yönetmenliğini, Deniz Koloş’un yönetmenliğini üstlendiği dizide; Aslı Melisa Uzun, İdris Nebi Taşkan, Su Kutlu, Akın Akınözü, Hayal Köseoğlu, Cankat Aydos, Didem İnselel, Neslihan Yeldan, Ece Dizdar ve Ahmet Mekin rol alıyor. Üniversite öğrencisi beş gencin aşklarını, ilk heyecanlarını, dostluklarını, aile ilişkilerini anlatan dizide kısaca büyümek kirlenmektir ama arkadaşlar iyidir mesajı verilecek. Bana Kavak Yelleri’ni anımsattı proje! Uzun süredir ekranda bir gençlik dizisi olmadığından yakınıyordum. Arkadaşlar İyidir, iyi uygulanırsa bu boşluğu doldurabilir ve yeni bir Kavak Yelleri etkisi yaratabilir.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR