Saylak ve Ergenç’in sahneleri konuşulur

Saylak ve Ergenç’in sahneleri konuşulur

03 Medya’nın yapımcılığında, Yağmur-Durul Taylan’ın yönetmenliğini üstlendiği Vatan Haini dizisinin başrol oyuncuları belirlendi. Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in başrollerini paylaşacağı dizinin yurt dışı satışlarının başladığına eminim. Zira, daha önce Binbir Gece dizisinde rol alan çift; Ortadoğu, Balkanlar ve Güney Amerika’yı kasıp kavurmuştu. Hatta Binbir Gece’nin Arjantin’de çok ses getirmesi nedeniyle Los Pugliese grubu El Cuarteto de Onur diye bir şarkı yapmış ve klip çekmişti. Klibi mutlaka izlemenizi öneririm. Binbir Gece, yıllarca dizi satın aldığımız Brezilya’ya da ilk sattığımız dizi olmuştu. Şimdi bu ikilinin yer alacağı diziye talebin yüksek olduğu aşikar. Gelelim, diğer kadroya... Onur Saylak, tartışmasız en iyi erkek oyunculardan biri. Onu son olarak Hatırla Gönül dizisinde izlemiştik. Muhteşem performansıyla dizi tarihinde unutamayacağımız bir karakter canlandırmıştı. Vatan Haini dizisinde de Halit Ergenç’in silah arkadaşını canlandıracak. Bu habere çok sevindim. Ergenç ve Saylak’ın karşılıklı sahnelerinin müptelası olacağımıza eminim.

Haberin Devamı

Çağatay Show TV’de mi?

Saylak ve Ergenç’in sahneleri konuşulur

Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi olay oldu. Kim yazacak, hangi kanalda ekrana gelecek, Ulusoy’a kim eşlik edecek durumu uzun süredir gündemi meşgul ediyor. Köstebek filminden ekrana uyarlanacak dizide rol alacak olan Ulusoy’un dizisini Ertan Kurtalan kaleme alıyor. Daha önce Poyraz Karayel’i de kaleme alan Kurtalan polisiye konusunda tecrübeli bir senarist! Ama benim aklımda başka bir soru var. Poyraz Karayel’de zaten Köstebek filminden esinlenme değil miydi? Şimdi aynı konuyu işlemek seyirci için nasıl bir etki yaratır bilemedim. Bekleyip göreceğiz. Senaryo sır gibi saklanıyor. O nedenle benimki önyargıdan öteye geçmiyor. Gelelim oyunculara, Farah Zeynep Abdullah adı geçiyor. Ancak aldığım duyumlara göre Damla Colbay ve Leyla Feray en güçlü adaylar arasında... Son olarak sektörde herkes Show TV’yi fısıldıyor. Ezel’den beri Ay Yapım Show TV’yle çalışmamıştı. Çağatay Ulusoy Adını Feriha Koydum’la Show TV’de parlamıştı. O nedenle yeni bir uyum yakalanabilir. Böylece Show TV eski günlerine de dönebilir.

Haberin Devamı

Nurgül Yeşilçay Kösem oldu

Beren Saat’in rol aldığı Muhteşem Yüzyıl-Kösem Sultan dizisi sezon finali yaptı ve yeni konseptine hazırlanmaya başladı. 4. Murat’ı ve Kösem’in yeni halini kim oynayacak tartışmaları sürerken, Nurgül Yeşilçay’ın adı geçmeye başladı. Sonunda da anlaşma yoluna gidildi. Muhteşem Yüzyıl-4. Murat dizisinde yeni Kösem Sultan’ı Nurgül Yeşilçay canlandıracak. 4. Murat için ise Metin Akdülger’in en güçlü aday olduğu dedikodusu aldı başını gidiyor. Dizinin kanalı henüz belli değil! Star TV’de devam etmesi olası ancak henüz anlaşma imzalanmış değil! Bakalım, yeni konsept Muhteşem Yüzyıl’ın başarısına ulaşabilecek mi?

DİĞER YENİ YAZILAR