Fox TV ne yapacak?

Fox TV ne yapacak

Geçtiğimiz kışı zor geçirdi Fox TV. Pazartesi ve çarşamba akşamlarını dizisiz bitirdi. Reyting pastasının en yoğun olduğu günleri pas geçmiş oldu. Salı Aşk Yeniden’le, perşembe Kördüğüm’le, cuma Karagül’le, cumartesi Çifte Saadet’le, pazar O Hayat Benim’le yoluna devam etti. 5 hafta önce Çifte Saadet’i bitirip Kalbim Yangın Yeri’ni başlattı. Ancak ne yazık ki, o diziyle de saadete ulaşamadı. Dizi, cumartesi akşamı ekrana gelen 5’inci bölümüyle final yaptı. Son 9 haftadır pazartesi akşamları Aşk Yalanı Sever dizisiyle yarışa çıkıyordu. Sonuç başarılı değildi ama Aşk Yalanı Sever reyting sebebiyle değil, talihsiz bir kaza sebebiyle bitti. İki set çalışanının geçirdiği kaza sonucu ekip diziyi bitirme kararı almış. O kadar tehlikeli bir şey atlattılar ki, diziler biter. Önemli olan sağlık! İnşallah bir an önce sağlıklarına kavuşurlar.

Uğur Yücel’le Familya

Gelelim, Fox TV’nin önündeki tabloya... Pazartesi akşamları hâlâ bomboş görünüyor. Kanaldaki hesap uymadı. Tüm yaz devam etmesi beklenen Aşk Yalanı Sever bitti. Aşk Yeniden 14 Haziran Salı akşamı final yapıyor. Onun yerine 21 Haziran Salı akşamı yeni Ege dizisi Hayat Sevince Güzel başlıyor. 1 Haziran Çarşamba No: 309 geliyor. Perşembe akşamları haziran boyunca Kördüğüm devam eder. Ancak o da önümüzdeki haftalarda sezon finali yapacak. Perşembe de boşa çıkıyor. Karagül 10 Haziran Cuma final yapıyor ve cuma akşamları da boşa çıkıyor. Cumartesi akşamları zaten boşa çıktı. Pazar akşamları ekrana gelen O Hayat Benim dizisi haziran ayında sezon finali yapacak. Kısacası; salı ve çarşamba günleri haftanın 5 günü dizisi yok Fox TV’nin şimdilik. Ama hazırlıklar var. TMC, Uğur Yücel’in başrolünü oynadığı Familya dizisini hazırlıyor. Ne zaman yayına çıkar belli değil. Sinegraf’ın hazırladığı N’Olur Ayrılalım temmuzda başlayacak. Gürgen Öz, Nilay Duru, Aras Aydın ve Nilperi Şahinkaya rol alıyor. Bir de oyuncu seçimleri devam eden bir aşk hikâyesi daha geleceği konuşuluyor. Onunda başlaması ağustosu bulur.

Haberin Devamı

Beyaz Gece Fox’ta

Gelecek sezonda da elinde Kördüğüm ve O Hayat Benim dışında tutmuş dizisi yok. Ama onlarda gün birincisi olmuyor. Diğer tüm kanalların elinde gelecek sezon devam ettirebilecekleri gün birincisi ya da ikincisi olan dizileri var. Eylül sezonu için Süreç Film’in müzisyen hikâyesi, Ay Yapım’ın Beyaz Gece’si şimdiden Fox’ta olacağı konuşulan diziler arasında... Şanssız bir başlangıç yapacak Fox TV yeni sezona. Ama iyi seçimlerle güzel bir prototip oluştururlarsa da gelecek sezona damgalarını vururlar. İzleyip göreceğiz.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR