Kendal’ın sorusu düşündürüyor

Karagül finale yaklaşıyor. 2 hafta sonra final bölümüyle ekrana gelecek. Cuma akşamı ekrana gelen bölümde de Mehdi’nin ölümüne sebep olan Kendal’ı izledik. Ekranın en ilginç işlerinden biri oldu Karagül. Zira hepimiz bir kötü adamın peşinden gittik. 4 sezon boyunca Kendal’ın kötülüklerini takip ettik ve cezalandırılmasını bekledik. Önümüzdeki hafta ekrana gelecek olan bölümde demir parmaklıklar ardına girecek Kendal. Sonunda hepimiz bir oh çekeceğiz. Ama tanıtımda öyle bir soru soruyor ki, insan düşünmeden edemiyor. Kendal, “Ağlamayı yasak ettiğiniz bir adama vicdansız diyemezsiniz. Gülmeyi yasak ettiğiniz bir adama yüzümüzü güldürmedi diyemezsiniz” diyor. Ne dersiniz? Kötüyü kötü yapan da sevgisizlik, yasaklar değil mi? Siz bunu bir düşünün!

Defne Ömer’e gerçeği söyle!

3 Nisan 2016 tarihli yazımda da aynı başlığı atmıştım. Ortada bir sır var ve tam 48 bölümdür ortaya çıkamadı. Bugüne kadar da sırrın ortaya çıkmaması iyi sündürüldü. Ama artık Defne’nin kiralık aşk olduğunun ortaya çıkması gerekiyor. Çünkü aynı hikâye dönüp dönüp aynı sona bağlanıyor. Eğer Ömer öğrenirse bu defa başka yansımalar izleyeceğiz. İş sadece Defne ve Ömer’in arasının bozulması olmayacak. Ömer en yakınlarından da darbe yiyecek ve bu travmayı atlatması zaman alacak. Aşk yalanı sevmiyor ama affetmeyi zamanla öğreniyor. Bunun için de seyirciye anlatılacak çok şey var. Hadi artık Defne, Ömer’e gerçeği söyle!

Haberin Devamı

Beyaz Show tatile çıktı

CUMA akşamı Beyaz Show sezon finali yaptı. 20 yılı da devirmiş oldu. Türkiye’nin en uzun soluklu programlarından biri Beyaz Show. Seneye yani 21’inci yılında yepyeni bir halde karşımıza çıkacağını umut ediyorum. Sezon finalinde Beyaz Show ekibinin hazırladığı videoda çok keyifliydi. Kamera arkasında çalışan ekibini alkışlamayı seven programcıları çok seviyorum. Beyazıt Öztürk de bunlardan biri. Her zaman ekibine teşekkür etmeyi ve onları onore etmeyi bildi. Bu sene de çok yoruldular, tüm ekibe iyi tatiller!

Develi’nin tatlı intikamı

Büşra Develi’ye Tatlı Küçük Yalancılar’dan beri bayılıyorum. Onu en son Mekan Artı’daki Burada.Bugün oyununda izlemiştim. Şimdi de Tatlı İntikam dizisiyle beğenimi almaya devam ediyor. Rüzgar gerçekten Pelin için çok dişli bir rakip. Büşra Develi de tüm o cool ifadesiyle bunu fazlasıyla hissettiriyor. Zaten Rüzgar’ın hikâyesi de o tavrı destekliyor. Leyla Lydia Tuğutlu ve Büşra Develi tabiri caizse döktürürler bundan sonra... Ben de keyifle iki kadının kapışmasını izleyeceğim. Develi’nin tatlı intikamıyla dizi daha da eğlenceli olacaktır.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR