Aşk Laftan Anlamaz umut vaat ediyor

Bi Yapım, Burak Sağyaşar’ın yapım şirketi. Oyunculuktan yapımcılığa geçişine şahit olduğumu, hatta en büyük destekçilerinden biri olduğumu söyleyebilirim. Çünkü sektörde genç yapımcılara da ihtiyacımız var. Burak da bu mesleğe doğuştan hakim! Çünkü annesi yapımcı Nilgün Sağyaşar. O nedenle benim ondan beklentim çok yüksek! Uzun süredir Bi Yapım’ım birkaç dizi hazırladığını duyuyorduk. Sonunda ilk dizisi Aşk Laftan Anlamaz’ın ilk tanıtımı görücüye çıktı. Başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz’in oynadığı Aşk Laftan Anlamaz kelimenin tam anlamıyla bana oh dedirtti. Çünkü son yıllarda izlediğim en iyi romantik komedi dizisi tanıtımı olduğunu düşünüyorum. İkili birbirine çok yakışmış, eğlenceli ve romantik bol bol sahne izleyeceğimizin sinyalini verdi tanıtım. Yönetmenliğini Bahadır İnce, senaristliğini Nuray Uslu, Aylin Eren ve Yusuf Kürşad Gürses’in üstlendiği Aşk Laftan Anlamaz haziranda Show TV’de başlıyor. Tesadüfler silsilesi tanışan ve nefretten aşka dönüşen bir aşk izleyeceğiz.

İşin sırrı Derya’da 6 Haziran’da başlıyor

Haberin Devamı

Derya Baykal tartışmasız ekranın en sempatik isimlerinden biri. Bir dönem aynı kanalda program yaptığım ve kendisine de konuk olduğum için yakınen tanıyorum. Ekibine ailesi gibi davranan, herkesin sevgilisi biridir Derya Baykal. Ayrıca gündüz kuşağında en iyi programlardan birine imza atar. Bizi ekranın evlilik konseptli programlarının dışına çıkarır. Bir süredir ekranda onu izleyemiyorduk. Şimdi O3’le anlaştı ve 6 Haziran’da Fox TV’de İşin Sırrı Derya’da programına başlıyor. Modadan ev ekonomisine, el işinden yemek tariflerine dopdolu bir içerikle izleyeceğiz onu. Şimdiden Derya Baykal’ın vereceği püf noktalarını merak ediyorum. Onu ekranda izlemeyi özlemiştim. Yolu açık olsun Baykal’ın..

Neşet Ayşegül’e ne yapacak?

Poyraz Karayel’in çarşamba akşamı ekrana gelen bölümünde Neşet Ayşegül’ün savcıya çalıştığını öğrendi ve dizi bölüm finali yaptı. Peki, bundan sonra ne olur? Ben bile olacaklardan korkuyorum. Gelecek bölümde sevgisine karşılık bulamayan ve kandırılan Neşet’in ne kadar kötüleşip aynı zamanda çocuksulaşacağını izlemek için sabırsızlanıyorum.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR