Hayatımın Aşkı Çılgın Bediş’e benzedi

Hande Doğandemir, Serkan Çayoğlu ve Berk Hakman’ın başrollerini paylaştığı Hayatımın Aşkı dizisi pazar akşamı ikinci bölümüyle ekrana geldi. Yönetmen değişikliğine gidilen dizi için Osman Taşçı çok doğru bir tercih olmuş. Kesinlikle birinci bölümden çok daha televizyona uygun bir reji izledik. Ancak dizinin gidişatı tersine dönmeye başladı. Çünkü dizinin tek karakteri Gökçe. Diğer tüm karakterler ona yardımcı olmak için oynuyor. Hiçbirinin gerçek bir hikâyesini göremedik. Hande Doğandemir’in kesinlikle Gökçe olduğuna inanıyorum. Hande bu role tüm ruhunu koymuş. Ancak Gökçe karakterinin gitgide Çılgın Bediş’e benzediği aşikar! Keşke herkes ruhunu koymuş çalışırken, bu güzel oyuncu kadrosundan 2016 model bir romantik komedi çıksaymış. 20 yıl öncesinin tekrarı değil!

Kötülük olsun diye yapmıyormuş

Hayat Şarkısı bu sezonun en farklı işi oldu. O da kesinlikle 20 yıl öncesinin Kara Melek dizisine benziyor ama sadece benzemekle kalmıyor. Üstüne senaryo, reji ve oyunculuklar o kadar çok şey koyuyor ki, ne zaman başladı, hangi ara bitti anlamak zor. Üstelik nasıl başardığını anlamadan çoktan hepimiz Hülya’cı olduk bile. Kötülüğü yapan bir karakteri seviyoruz. Çünkü Hülya her seferinde kendini aklamayı beceriyor. Bu hafta ekrana gelen bölümde çocukluk halinde bir cümle kurdu Hülya: “Ben onları kötülük olsun diye yapmadım ki!” Sanırım Hülya’nın bir aile olmak için aldığı o risk onun tüm kötülüklerini temize çekiyor. Ayrıca Mahir ve Hülya ikilisi olağanüstü oldu. Mahir’in hikâyesinde bende gözyaşlarımı tutamadım. Olgun Toker, gerçekten Almanya’da mı büyüdü? Nasıl bu kadar iyi Almancı oynayabiliyor diye araştırdım. Adana’da büyüdüğünü öğrendim. Helal oldun Olgun Toker’e. Meryem Uzerli’den bile çok daha iyi aksan yapıyor. Harikasın şef!

Haberin Devamı

Lise dizileri geliyor

Uzun zamandır bir gençlik dizisine hasretiz. Ekranda ya ağır dramlar, ya da romantik komediler iş yapıyor. Bu yaz başlayacak bir lise dizimiz oluyor. Bodrum Lisesi dizisinin adı değişti Bodrum Masalı oldu. Gençlerin ön planda olduğu bir dizi izleyeceğiz. Aldığım duyumlara göre bir lise dizisi de Süreç Film’den geliyor. Daha önce Hayat Bilgisi gibi bir fenomen işe imza atmıştı Süreç Film. O nedenle yeni bir gençlik dizisinde de farkını ortaya koyacaktır. Gençlik dizileri her zaman iş yapar. Bu ülke nüfusunun çoğunluğunu gençlerin oluşturduğunu hesap edersek, onların sorunlarını anlatacak dizilere de ihtiyaç var.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR