Sezona hangi diziler devam eder?

Henüz eylül dizileri hazır değil! Duyumlarıma göre, çok iç açıcı diziler de çıkmıyor. O nedenle kanallar şu sıralar bu sezon yüzlerini güldüren işlerini devam ettirme kararı almışlar. Star TV; Paramparça ve Kara Sevda’yla yoluna devam ediyor. Kiralık Aşk’a şimdilik devam kararı alınmış. Eğer oyuncularla anlaşma sağlanırsa dizi yeni sezona devam edecek. Ancak dizi reyting kaybederken, oyuncular fahiş fiyatlarda teklifler alırken Kiralık Aşk’ın devam etmesi zor görünüyor. Elçin Sangu ve Barış Arduç’a teklif yağıyor. Özellikle Arduç’a gelen teklifler dudak uçuklatacak türden... Ben Kiralık Aşk’ı çok eleştirmeme rağmen severek izliyorum. Ancak hikâyesi tükenmeye başladı. Tüm koşullar bir araya gelse, iyi bir manevra yapılmazsa seneye devam etse bile kısa sürede yok olur. Muhteşem Yüzyıl-Kösem’de konsept değiştiriyor ve 4. Murat oluyor. O nedenle şu sıralar hummalı bir hazırlık var Tim’s Production’da. Engin Akyürek’e 4. Murat teklif edilmişti. Ancak sonuç negatif. Bakalım, gelecek sezonun kudretli padişahı kim olacak?

Haberin Devamı

HAYAT ŞARKISI, ARKA SOKAKLAR DEVAM

Kanal D; bu sezonun en iyi dizilerinden biri olan Hayat Şarkısı’na gelecek sezon devam edecek. Ancak eylülde başlaması zor. Haziran sonuna kadar dizi devam edecek. Başrol oyuncusu Burcu Biricik temmuzun son haftası evleniyor. Çekimler geç başlar ve dizi büyük ihtimalle ekim ayında ekrana gelir. Poyraz Karayel’e de kanal devam kararı aldı. Ancak oyuncuların sözleşme yenileme dönemi geliyor. Şimdiden hepsine teklifler yağıyor. Hikâye tükenmeye başladı, senarist başka bir yapım şirketiyle anlaştı. Yönetmen de ayrılmak istiyor diye duyumlar geliyor. Poyraz Karayel en sevdiğim dizilerden biri ama sonu kötü olacaksa dimağımızda özel işlerden biri olarak kalmasını tercih ederim. Arka Sokaklar ve Kurtlar Vadisi Pusu eylüle devam ediyor. Tatlı İntikam ve Hayatımın Aşkı’nın akıbetini ise yazın aldıkları reytingler gösterecek.

FOX’UN İŞİ ZOR, GÜN BİRİNCİLİĞİ YOK

Fox TV, eylül adına en zor sınav verecek kanallardan biri. Çünkü Karagül bitiyor. Aşk Yalanı Sever’le istediği başarıyı yakalayamadı. Aynı şekilde Kalbim Yangın Yeri’de olmadı. Kördüğüm kanalı zirveye taşımıyor ama yeni sezonda devam edecek. O Hayat Benim hala kanalı pazar günü ayakta tutuyor. O nedenle o da sezona devam edecek. Aşk Yeniden’e de devam kararı alındığı söyleniyor. Ancak Kiralık Aşk, Poyraz Karayel dizilerinin riski bu dizi için de geçerli. Hikâyesi tükendi, oyunculara teklif yağıyor, reytingleri düşüyor. Senaristleri de yeni sezonda yok. Hikâyede yepyeni bir manevra ve gün değişikliğine gidilmezse yeni sezonda başlasa bile ömrü uzun olmayabilir. Kısacası hiç gün birinciliği olmayan dizilerle yeni sezon açacak Fox. Yeni diziler başlatacağı içinde en riskli konumdaki kanal o.

Haberin Devamı

EN ŞANSLI KANAL ATV

Atv, yeni sezonun en şanslı kanalı. Kırgın Çiçekler, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Yeter gelecek sezona devam edecek. İki gün birincisi dizi var. Kertenkele’de devam edebilir. Yeni sezonda ekrana gelecek bir star işiyle de ses getirir. Show TV’nin durumu Fox kadar zor. Elinde Asla Vazgeçmem dışında sezona devam ettirebileceği iş yok. O nedenle yeni projelere tutunmak zorunda. TRT 1, Seksenler, Yeşil Deniz, Sevda Kuşun Kanadında, Diriliş ve Baba Candır’la yoluna devam ediyor yeni sezonda. Bir de Hangimiz Sevmedik eklenecek bu dizilere... Filinta’nın yerine de yeni bir konsept yıl sonunda başlayacak.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR