İlişki Durumu: Karışık’ın kazancı Seren Şirince ve Berk Oktay oldu

MF Yapım-Faruk Bayhan’ın yapımcılığını, Merve Girgin’in süpervizörlüğünü, Bülent İşbilen’in yönetmenliğini, Banu Kiremitçi Bozkurt’un senaryo uyarlamasını ve Aria’nın müziklerini üstlendiği İlişki Durumu: Karışık, çarşamba akşamı ekrana gelen 40’ıncı bölümüyle Show TV’de ekrana veda etti. Üstelik kendi gününde bile değildi. Zira, İlişki Durumu: Karışık, 38 hafta boyunca cumartesi akşamları ekrana geldi. Berk Oktay, Seren Şirince, Eda Ece, Pamir Pekin, Nurseli İdiz, Gülden Avşaroğlu, Cenan Çamyurdu, Aybike Esin Tumluer, Sezai Altekin’in rol aldığı dizi, kendi gününde olmamasına ve reytingin en zor yakalandığı çarşamba akşamında veda etmesine rağmen Tüm Kişiler’de 4.25 reytingle 6’ncı, AB’de 3.02’yle 8’inci, ABC1’de 3.26’yla 8’inci oldu.

Final bölümü özensizdi

Üstelik Show TV’de ekrana gelen Kış Güneşi, İstanbul Sokakları, Oyunbozan dizileri bile bu reytingi alamıyor. Gelelim final bölümüne... İyi reyting aldı almasına ama özensiz bir final bölümü izledik. Ayşegül ve Can sonunda kavuşacakken, Sıtkı ve Gülendam mevzusunun uzamasına hiç gerek yokmuş. Aynı şekilde İsmail ve Nebahat, Mediha ve Naci evliliği de fazla uzadı. Finalde bile Ayşegül ve Can’ın fedakarlığını ve herkesin rol çalmasını izledik. 39 bölümde aynı şeyi izlememiş miydik? Finalde size bir masal anlatacağız dediler ama masal gibi olmadı.

Haberin Devamı

Oya Küçümen dinlemek

İlişki Durumu: Karışık dizisi küçük, basit ama etkili bir diziydi. 40 hafta boyunca yanlış yollara da savruldu ama ekip dizisine sahip çıktı. Bu dizinin en büyük kazancı tartışmasız Seren Şirince oldu. Bize televizyon standartlarının aksine iyi oyunculuğun fit bir bedenden daha önemli olduğunu kanıtladı. İkinci büyük kazanç ise Berk Oktay’dır. Çünkü risk aldı. Komedi oyunculuğunu denedi ve dizide de sadece poz kesmedi. Rolden role, şekilden şekle girdi. Ekranda oyunculuk yapmanın sadece poz kesmek olmadığını da gösterdi. Benim için bu dizinin en büyük kazançlarından biri de; Oya Küçümen dinlemekti. Çünkü onun sesi bana çocukluğumu, masumiyeti hatırlatıyor. Umarım daha fazla dizide Oya Küçümen’i dinlerim.

Haberin Devamı

Formül basitlik de!

Güzel bir yaz dizisiydi İlişki Durumu: Karışık. Ekibin emeğiyle vaktinden daha fazla uzadı ve hikâyesini tamamladı. Bu devirde 40 bölüm herkesin harcı değil! O nedenle tüm ekibin emeğine sağlık! Yeniden samimi ve basit hikâyelerde buluşma dileğiyle.... Çünkü formül basitlik de...

İlişki Durumu:  Karışık’ın kazancı Seren Şirince ve Berk Oktay oldu

DİĞER YENİ YAZILAR