Karne hediyesi Arduç ve Sarıtaş’tı

Eskiden öğrenci olmak başkaydı. Bütün sene çalışıp iyi karne getirmeye çalışırdık. Çünkü “Takdir” getirirsek ailemizden hediye alıyorduk. Bu, ders çalışmak için bizi müthiş motive eden bir şeydi. Okulda “Biliyor musun Takdir alırsam babam bana bisiklet alacak” diye hava atan onlarca insan görebilirdiniz. En fazla başkası gelip “Bana da bilgisayar alacak” derdi. Hadi, özel okulda okuyorsanız tatilde yurt dışına gitmenin havası atılırdı. Ama her şey gibi karne hediyeleri de değişti. Geçtiğimiz iki hafta boyunca ben akrabalarımdan okurlarıma yüzlerce kişiden aynı talebi aldım: “Senden bir karne hediyesi istiyorum Oya Abla. Beni Barış Arduç’la tanıştırır mısın? Beni Tolga Sarıtaş’la tanıştırır mısın?” Onlar ulaşamazsa aileleri konuya dahil oldu. Çünkü söz konusu karne hediyesiydi.

Bu değişimi anlamaya çalışırken, gazetede gördüğüm bir başka haber beni şaşkınlığa uğrattı. Kiralık Aşk dizisinin setine 12-19 yaş grubu ve aileleri baskın yapmış. Mahşer yerine dönen sette çekim yapamayınca bazı sahneleri başka gün çekmek üzere iptal etmek zorunda kalmışlar. Cumartesi günü ben de ekibi ziyarete gittim. Passionis’in olduğu binanın önü mahşer yeri gibiydi. Okulların açılmasına birkaç gün kala aileler çocuklarıyla o soğukta kapıda bekliyordu. Ordu’dan, Tokat’tan, Adana’dan geldiğini söyleyenler vardı. Beni tanıyanlar “Ne olur bizi de içeri al” diye baskı yaptılar. İşin ilginç yanı, talebin çocuklardan değil annelerinden gelmesiydi. Bu yıl öğrencilere aileleri Tolga Sarıtaş’la ve Barış Arduç’la selfie hediye etti.

Haberin Devamı

Umarım bu hediye en kısa zamanda değişir. Aksi takdirde tatilde ekibin çekim yapması imkansızlaşır. Hem bir selfie bisikletin yerini tutar mı?

OSCAR FİLMLERİNİ KAÇIRMAYIN!

Yılın en sevdiğim zamanı Oscar Ödül Töreni öncesidir. Çünkü arkadaşlarla yarışan filmler izlenir, tartışılır ve Oscar töreni öncesi liste yapılır. O gece evde yakın arkadaşlarla iddialar ortaya koyulur ve tören izlenir. Bu yıl Oscar heyecanımıza Digiturk de katıldı. Üstelik çok güzel bir kanal kurdular. 1 nolu kanalda yayına çıkan Moviemax Oscars kanalında bugüne kadar Oscar almış ya da aday olmuş 163 filmi yayınlıyorlar. Daha önce izlemediyseniz American Sniper, Big Hero 6, Whiplash, Foxcatcher, Selma, Birdman: Or (The Unexpected Virtue of Ignorance), Guardians of the Galaxy, How To Train Your Dragon 2, Interstellar, Citizenfour, Boyhood, Grand Budapest Hotel, Into the Woods, Leviathan, Mr. Turner, Salt of the Earth, Still Alice, Tangerines ve Will, bu yılki Oscar adayları arasında yer alan Cinderella, Shaun of the Sheep ve The 100-Year-Old Man Who Climbed Out the Window and Disappeared izleyebileceğiniz filmlerden birkaçı...

Haberin Devamı

İşin en güzel yanı; filmi o saatte kaçırırsanız, ‘Dilediğin Zaman ve Dilediğin Yerde’ uygulamaları içindeki özel kategoriler üzerinden de 1 Şubat - 15 Mart tarihleri arasında izleyebiliyoruz.

Gelelim Oscar töreninin detaylarına... Moviemax Oscars kanalında ekrana gelecek ödül töreni 29 Şubat’ın ilk saatlerinde sahiplerini bulacak. Sunuculuğunu Yekta Kopan ve Ceyda Düvenci’nin yapacağı özel stüdyo programında; sinema eleştirmenleri Mehmet Açar ve Melis Behlil Oscar Ödül Töreni’ni ve ödül alan yapımları yorumlarken, moda editörü ve stil danışmanı Ceylan Atınç ile modacı Tuvana Büyükçınar ise Kırmızı Halı’ya ilişkin değerlendirmelerde bulunacak. Gecede pek çok sürpriz ünlü isim de konuk olacak. Benim duyumlarım arasında Hazal Kaya ve Serkan Keskin var. Onlar da Oscar filmlerini yorumlayacaklar.

Haberin Devamı

Şimdi Oscar’da yarışmış, yarışan filmleri izleyip heyecanla töreni bekleme vakti ve tartışmasız yılın en çok film izlediğimiz zamanı...

DİĞER YENİ YAZILAR