Ocak’ın kazananı atv oldu

Ocak’ın kazananı atv oldu

2016’nın ilk ayını geride bıraktık. Yeni başlayan diziler, eski dizilerin akıbeti derken kazananlar ve kaybedenler de ortaya çıktı. 2016’nın ilk ayında kazanan kanal tartışmasız atv oldu. Prime Time’da pazartesi Kırgın Çiçekler’le, salı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’la iki güne ambargo koydu. Ocak ayının kaybeden kanalı ise Star TV’ydi. Büyük umutlarla başlayan Gecenin Kraliçesi reytinglerde beklentiyi karşılamadı. Beren Saat’in kurtarıcısı olduğu Muhteşem Sultan Kösem’de reyting kaybetmeye devam etti. Ocak ayına reytingiyle damga vuran TRT 1’in dizisi Diriliş’ti. Yaklaşık 15 reytinge ulaşan dizi 2016’nın çıtasını bir hayli yükseltti.

Kördüğüm yükselişe geçer

Kurtlar Vadisi Pusu Kanal D’yi yarışa sokarken, Fox TV’nin yeni dizisi Kördüğüm gitgide yükselen grafiğiyle şubat ayında rakiplerini zorlayacağının sinyalini verdi. Star TV’nin Kiralık Aşk’ı ve Fox TV’nin Karagül ocak ayında kardeş payı yaparak gün birinciliğini paylaştı. Ocak ayında Fox Haber ve Show Haber dizileri zorlarken, TV8 O Ses Türkiye’yle ve Show TV İlişki Durumu Karışık’la hafta sonu reytinglerinin şampiyonları oldu.

Haberin Devamı

Şubat ayında Survivor konuşulur

Peki, şubat ayında ne olur? Pazartesi Kırgın Çiçekler, salı Eşkıya Dünyaya Hükümdar, çarşamba Diriliş yerini korur. Perşembe Kurtlar Vadisi ve Kördüğüm arasındaki savaşla geçecektir. Cuma Karagül ve Kiralık Aşk yarışı devam eder. Ama Arka Sokaklar sıkı bir rakip olarak ortaya çıktı. Cumartesi ve Pazar ise 7 Şubat’tan itibaren Survivor adını yazdıracaktır.

Koca Kafalar neden bitti?

Ocak’ın kazananı atv oldu

8 yıldır yayındaydı Koca Kafalar Baba Haber Bülteni. Grafiti2000 prodüksiyon tarafından hazırlanan, Varol Yaşaroğlu’nun yapımcılığını üstlendiği Koca Kafalar geçtiğimiz cuma ekrana veda etti. Açıkçası benim için büyük şok oldu. Çünkü Kanal D Ana Haber programı öncesi 5 dakikalık bir mizah programı izlemek iyi geliyordu. Mizaha aç kaldık bu ülkede. Gündemi mizahi dille ele alan Koca Kafalar’da bu açlığı birazcık olsa tatmin ediyordu. Ama nedenini anlamadığım bir şekilde paldır küldür yayından kaldırıldı. Peki ama neden? Umarım Koca Kafalar başka bir kanalda yoluna devam eder.

Haberin Devamı

Kış Güneşi merak uyandırdı

Yapımını Endemol Shine’ın, yönetmenliğini Murat Onbul’un, başrollerini Şükrü Özyıldız, Aslı Enver, Mahir Günşiray, Şenay Gürler ve Hakan Boyav’ın paylaştığı Kış Güneşi’nin ikinci tanıtımı da yayınlandı. Show TV’de bu ay başlayacak olan dizinin ilk tanıtımı ne yalan söyleyeyim hiç ilgimi çekmemişti. Ama ikinci tanıtım merak uyandırdı. Hatırla Gönül’den sonra hafıza kaybı hikâyeleri tutmaz diye düşünüyordum. Ancak Kış Güneşi’nde benliğini sorgulayan bir adamı ve geçmişini kurcalayan bir kadının aşkını merakla bekleyeceğim.

Ocak’ın kazananı atv oldu

DİĞER YENİ YAZILAR