Çocuk oyuncu Kördüğüm’e kazandırdı

Çocuk oyuncu Kördüğüm’e kazandırdı

İyi bir çocuk oyuncu sinemada gişe, televizyonda reyting getirir” cümlesi bir kez daha doğrulandı. Kördüğüm dizisinde Kaan karakterine hayat veren Aybars Kartal, tüm sempatikliğiyle 152 dakikalık diziyi izlenir kılmayı başarıyor. Çünkü biz Kaan’ın hikâyesini izliyoruz. Dağılmış bir aileyi yeniden toparlayacak kişi Kaan. Yaşı küçük ama dizideki ağırlığı çok büyük. Son bölümde uyur gezer olduğunu gördük. Bundan sonra çocuk doktoru Naz’la yani Belçim Bilgin’le daha fazla mesaisi olacak. Hal böyle olunca, Ali Nejat ve Naz’ın arasında aşk başlayacak. Yani Kördüğüm ilk dört bölüm bize ne anlatmak istediğini gösterdi. Dört bölüm sonunda dizinin derdini anladık. Dizi bundan sonra başlıyor. Bu oldukça riskli bir anlatım biçimi olmasına rağmen, çocuk oyuncunun senaryodaki ağırlığı ve iyi oyuncu seçimi, perşembe akşamı güçlü bir kadın draması rakibinin olmaması Kördüğüm’ü öne çıkardı. Bundan sonra Naz’ın ailesinin dağılması, Ali Nejat ve Kaan’ın baba oğul olmak için verdiği mücadele, Feyza’nın acılarını Kaan’la silmeye çalışması iyi işlenirse reytingini yükseltecektir.

Haberin Devamı

Çocuk oyuncu Kördüğüm’e kazandırdı

İnadına Aşk final yapıyor

Sanırım bu karara ne ben, ne de izleyici şaşırdı. Dizi perşembeden çarşambaya alındığında zaten bu kararı beklediğimi yazmıştım. Çünkü eski devir sona erdi. İzleyicinin her akşam için izlediği bir dizi var. Üstelik artık dizi tekrarı, internetten izleme, kaydetme gibi avantajları var. Eskiden sevilen dizi başka bir güne alındığında izleyici o diziyi bırakmıyor ve o günde de sadık olmaya devam ediyordu. Artık öyle bir durumun yaşanması mümkün olmuyor. O nedenle bir dizinin günü değiştiğinde finalinin yakın olduğunu hepimiz tahmin edebiliyoruz. İnadına Aşk, perşembeden çarşambaya alındığında zaten bitirileceği belliydi. Çünkü Diriliş ve Kara Sevda gibi güçlü yapımlar karşısında tutunması zordu. Belki cumartesiye alınsa biraz daha yaşayabilirdi. Sonuç; İnadına Aşk çarşamba akşamı ekrana gelecek olan 32’nci bölümüyle ekrana veda edecek. Bizim de aklımızda plaza kalası Yalın’la, Laz kızı Defne’nin inatçı aşkı kalacak.

Haberin Devamı

46 ilaç gibi gelecek!

Çocuk oyuncu Kördüğüm’e kazandırdı

Ekranın unutulmaz dizilerinin arasındadır Behzat Ç. Şimdi aynı ekip; yani yönetmen Serdar Akar, senarist Ercan Mehmet Erdem, başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu yeni bir fenomen dizi için kolları sıvadı. Pana Film’in yapımını üstlendiği dizinin adı 46. Dizinin ilk iki bölümü çekilmiş bile. 60 dakikalık dizi şubat ayında başlıyor. Pazar akşamları PT2’de yani 22.00’den sonra ekrana gelecek. Behzat Ç.’nin hiçbir bölümünü kaçırmamış, Serdar-Ercan-Erdal üçlüsünün uyumunu çok iyi bilen bir izleyici olarak 46’yı beğeneceğim umuduyla bekliyorum. Üstelik 160 dakikalık dramalardan sonra 60 dakikalık 46 dizisi hepimize ilaç gibi gelecek

DİĞER YENİ YAZILAR