Karagül evden kaçanları kovalama dizisi olmuş

İki sezonun şampiyonu Karagül, cuma akşamı yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana geldi. Yazın birincisi Kiralık Aşk’ın zirveyi Karagül’e devredeceği en büyük iddiaydı. Aslında Tüm Kişiler’de Karagül’ün zirveye oturmasına çok az kalmıştı. Ancak bölümün tamamının Melek’in kaçışı ve herkesin onu kovalayışı üzerine kurulması Karagül’e ciddi anlamda kan kaybettirdi. Sezon finalinde Ebru Baran’ın oğlu olduğunu öğrenmişti. Yeni sezonun ilk bölümü de bu hesaplaşmaya ayrılsaydı, iki sezonun hesabı verilseydi bambaşka bir sonuç olurdu. Ne yazık ki, bu kadar büyük bir sırrın ortaya çıkışının kaymağını yiyemediler. Çünkü sırrı köpürtmediler. Melek ve Sabri’nin kaçışı, Baran’ın onları tek başına kovalayışı, Ebru ve Narin’in Baran’ın peşinde oluşunu izledik. Diğer taraftan kaçırılan Sibel’in peşinden koşan Ayşe vardı. Kendal’da kaçan Melek’in peşindeydi. Oğuz kaçan kızı Deniz’in peşindeydi. Bu arada Emine’de kaçtı. Anlayacağınız, Şanverdi konağında kaçan kaçana... Ama sır ortada kaldı. Karagül evden kaçanları kovalamaca dizisine dönünce, izleyici aşktan kaçan ve kovalayanları seçti. Kiralık Aşk’taki Defne’nin Ömer’i, Sude’nin Sinan’ı kovalayışı reyting’te karşılığını verdi.

Haberin Devamı

Türkler dünyayı dizileriyle fethedecek

Eğlence dünyasının kalbinin attığı, sinema, dizi ve formatların alınıp satıldığı dünyanın en büyük organizasyonu olan Cannes MIPCOM Fuarı yarın başlıyor. Ben de hem Türk dizilerine olan ilgiyi gözlemlemek, hem de yurt dışında değişen televizyonculuk anlayışını daha iyi anlamak için İTV İnter Medya şirketinin CEO’su Can Okan’ın davetlisi olarak Cannes’da olacağım. İTV İnter Medya, Türk dizilerinin dünyaya satılmasında rol alan en büyük aktörlerden biri. Şu anda Kara Sevda, Kara Para Aşk, Fatih Harbiye, Filinta, Karagül, Kurtlar Vadisi ve daha birçok diziyi dünyaya tanıtıyor. Bu yıl Türkiye onur konuğu. O nedenle tüm gözler Türk yapımlarında olacak. Bakalım, bu yıl hangi dizi yabancıların gönlünü fethedecek? Cannes’dan bildirmeye devam edeceğim.

MIPCOM’un yüzü bir Türk oldu

Yarın başlayacak ve 8 Ekim’de sona erecek olan dünyanın en büyük eğlence sektörü fuarı olarak bilinen MIPCOM Cannes’ın reklam yüzü de bir Türk oldu. Türk dizilerinin Cannes sokaklarının billboardlarını süslediği fuarın yüzü, Muhteşem Yüzyıl’ı dünyaya satan adam olarak tanıdığımız, Global Agency’nin CEO’su İzzet Pinto, “Yeni başarı hikâyeleri bu fuardan çıkar” sloganını belirleyen MIPCOM Fuarı’nın tanıtım filminde de rol aldı. Pinto, “Bu teklif bugüne kadar aldığım en güzel hediye oldu. Böylesine büyük bir fuarda Türkiye’nin başarı hikâyesini anlatacak olmaktan dolayı gururluyum. Türk dizileri 7 yıldır dünyada gösteriliyor ve giderek artan bir ilgiyle karşılanıyor” dedi.İzmir Fuar Açık Hava Tiyatrosu’nda sahneye çıkan Sıla, sahnede hem göze hem kulağa hitap etti.

Haberin Devamı

3 saat boyunca sahnede kalan sanatçı 3 farklı elbise ile hayranlarının karşısına çıktı. Eski ve yeni parçalarını seslendiren güzel popçu zaman zaman hayranları ile sohbet etti.

“Memleketim gibisi yok” diyen şarkıcı, “İzmir’i ve insanlarını seviyorum. Ne de olsa memleketim. Rahat oluyorum, acayip mutlu oluyorum” dedi.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR