O Hayat Benim’in yeni sırrı ne olacak?

O Hayat Benim’in yeni sırrı ne olacak

Malum son üç sezondur karışan çocuklar konusu prim yapıyor. Paramparça’da patlayan meselesinin özü aslında O Hayat Benim’e dayanıyor. Zira O Hayat Benim’de de Efsun Bahar’ın yerine geçerek onun hayatını yaşadı. Yani bu defa bilerek çocuklar karıştırıldı. Bahar fakir, Efsun zengin oldu. Dizi üçüncü sezonunda bu konunun hâlâ ilgi çektiğini gösteriyor. Çünkü pazar akşamı ekrana gelen bölümde büyük sır ortaya çıktı. Bahar tüm gerçekleri öğrendi ve Efsun’la tüm ailenin önünde yüzleşti. Tabii ki, üç sezondur bu anı bekleyen izleyici bu hesaplaşmayı kaçırmadı ve diziyi zirveye taşıdı. Ezgi Asaroğlu ve Ceren Moray’ın bu yüzleşme anındaki performansı takdire şayandı. Peki, şimdi ne olacak? Mehmet Emir ve Hasret, Bahar’ı sahiplenmeye çalışacak. Bahar, Ateş’e çok güveniyor ama Ateş bir oğlu olduğunu öğrendi. Önce Bahar’a söylemeye karar verdi ama dizinin heyecanını kaybetmemesi için bu sırrı saklaması gerekecek. Yani dizinin yeni sırrı Ateş’in çocuğunun olması. Bahar şimdi yeni hayal kırklığını en çok güvendiği insanla yaşayacak.

Haberin Devamı

Yaz’ın Öyküsü yazda kaldı

O Hayat Benim’in yeni sırrı ne olacak

Başrollerini Vildan Atasever, Tansel Öngel, Çağdaş Onur Öztürk ve Ece Çeşmioğlu’nun canlandırdığı Yaz’ın Öyküsü dizisi pazar akşamı ekrana gelen bölümle veda etti. Tabii ki mutlu sonla bitti. Yaz ailesiyle sonsuza kadar mutlu yaşadı. Ama beni en çok etkileyen Ekim’in Yaz mektubuydu. Aslında o mektup sadece bir kardeşin diğerine mektubu değildi. Dizinin bitişine de bir gönderme yaptı: “Yaz, sen hep aydınlığı barındırdın içinde, ismin gibi... Ben de kara kışın habercisi oldum hep. Işığından, aydınlığından, güneşinden çalıp ferahlamak istedim aslında. Ama olmadı, bu defa seni de kaybettim.” Evet, Ekim Yaz’ın ışığını da alıp iyi reytinglerle tüm kış devam edebilirdi. Ama olmadı, ekime birkaç gün kala bitti. Yaz’ın Öyküsü yazda kaldı. Tüm ekibin emeğine sağlık...

Bir diziden üç yüz çıktı

O Hayat Benim’in yeni sırrı ne olacak

Tatlı Küçük Yalancılar dizisi sektöre üç iyi yüz kazandırdı. Selin’e hayat veren Büşra Develi, Hande’yi canlandıran Melisa Şenolsun ve Toprak’ı oynayan Burak Deniz. Melisa dizi final yapmadan Kiralık Aşk’a katıldı. Yani bu cuma Star TV’de Kiralık Aşk’la merhaba diyecek, cumartesi yine Star TV’de yayınlanan Tatlı Küçük Yalancılar’la veda edecek. Büşra Develi ise özel bir yüz. Onun da çok iyi bir diziyle ekrana döneceğine eminim. Yeter ki, iyi bir seçim yapsın. Burak Deniz’in gelecek yaz dizisi projeleri için başrol teklifi alacağına şüphe yok.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR