Can çirkinleşmenin kitabını yazıyor

İlişki Durumu Karışık dizisi bayramda ara vermedi ve cumartesi akşamı ekrana gelen bölümde zirveye oturdu. Dizide Ayşegül’e hayat veren Seren Şirince’ye bayılmamak mümkün değil. Çünkü doğal, yalansız, yaramaz ve masum... İnsan onun yanında çocukluğuna dönebilir. Zaten dizide Can Tekin’in Ayşegül’le birlikte olduğu zamanlarda çocuklaştığını görüyoruz. Aynı durum Salih Dede için de geçerli... Murat ise masumiyetinden etkileniyor Ayşegül’ün... Ancak son bölümde işler iyice karıştı. Elif’le ilişkiye başlayan Can, bir yandan da Ayşegül’ün kendisi için savaşmasına izin verdi. Murat her kötü anında Ayşegül’ün yanında belirerek kahraman rolünü üstlendi. Elif, yalnız kalmamak için ilgi sömürmeye devam etti. Dikkat edin, etrafımız bizi sevmeyen ama sevgimizi sömüren yalnız bencillerle dolu. Elif işte onlardan biri. Ayşegül ise yine savaşçı çıktı. Dizinin bölüm finali sahnesinde ciddi ciddi sinirlendim. Ayşegül’ü üzmemek için ondan uzak duran ve ona kötü davranan Can, Elif ve Murat’ın da olduğu yemekte çirkinleşmenin kitabını yazdı. Ayşegül’e her zaman sataşırdı ama Murat ve Elif’in yanında işini aşağılaması korkunçtu. Ne yazık ki, Can gerçek... Aşktan korkup hoşlandığı kadınlara iğrenç davranan erkeklerin ülkesi burası. Sonuç olarak Murat yine kahramanlık yaptı. Tek gerçek olmayan Murat... Hayatta kahraman rolünü üstlenen kimse kaldı mı?

Haberin Devamı

Bu hafta 7 dizi başlıyor

Bugünden itibaren yoğun bir hafta başlıyor bizlere. Çünkü bu hafta tüm eski diziler geri dönüyor. Çarşamba akşamı Poyraz Karayel, çarşamba yarışına katılıyor. Perşembe akşamı ise Kurtlar Vadisi Pusu ve İnadına Aşk’ın savaşına Kocamın Ailesi, Asla Vazgeçmem ve Maral dizileri ekleniyor. Cuma Karagül yeni sezonunu açıyor. Zirveyi senelerdir kimseye kaptırmayan Karagül’ün Kiralık Aşk karşısında ne yapacağını merak ediyorum. Cumartesi Kiraz Mevsimi yeni sezonunu Roma’dan açıyor. Ben de Roma’da çekimleri izleme fırsatı buldum. Şahane Roma görselleri izleyeceğimizi biliyorum. Aşka zaten değinmiyorum. Aşıklar şehrinde olduklarına göre izleyiciyi mest edecek bir aşk geliyor demektir. 4 Ekim’de Acil Aşk Aranıyor yeni sezon bölümlerine başlıyor. Baksanıza, 7 eski dizi dönüyor. Bakalım, onlar zirveye oturacak mı yoksa yerlerini çoktan yazın başlayan dizilere mi bıraktılar?

Haberin Devamı

Aydan Taş’a çok güldüm

Tatlı Küçük Yalancılar cumartesi akşamı final yapacak. Dizi ne yazık ki, istenilen reytinglere ulaşamadı ama ben 12 bölüm boyunca severek izledim. Hatta finalini çok merak ediyorum. Çünkü Pretty Little Liars’la birebir ilerlemedi. Bu hafta ekrana gelen bölümde Aydan Taş konuk oyuncuydu. Güven’in gözetim altında tutulduğu Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde kaçmasına yardımcı olan, hayali amcasının oğlu Samet’le olan bir hastayı canlandırdı. Dizinin onca gerilimi arasında nefis, eğlenceli ve çok dişi bir karakteri canlandırmış Aydan. Özellikle son zamanların popüler karikatürüne gönderme yapıp “O zaman dans, renk” diye Samet ve Güven’i harekete geçirmeye çalışmasına çok güldüm.

DİĞER YENİ YAZILAR