Paramparça’da rekabet başlıyor

Geçen sezonun iddialı dizisi Paramparça, 14 Eylül Pazartesi akşamı Star TV’de başlıyor. Sezon finalinde bombalar patlamış ve yeni sezonda hasarları göstermek üzere tatile çıkmıştı dizi. Şimdi yeni yönetmeni Altan Dönmez’le pazartesi akşamlarının sahibi olmaya dönüyor. Yeni sezon tanıtımı Dilara ve Gülseren savaşının fazlasıyla büyüyeceğini ve Barış Falay’ın diziye katılmasıyla Cihan’a büyük bir rakip geldiğini ortaya koyuyor. Barış Falay’ı Medcezir’deki Selim’den sonra yine sert bir adam izleyeceğimiz için mutluyum. Eminim Harun’u da Kerpeten Ali gibi hafızalarımıza kazınacaktır. İlk sezon kızların karışması ve kavgasından Cihan ortalığı çok boş bulmuştu. Bakalım, yeni rakibi Harun karşısında o sevgi dolu hallerine devam edecek mi? Yoksa savaşa girmek onu da çirkinleştirecek mi?

Aşk insanı uysallaştırıyormuş

İnadına Aşk’ın son bölümünü izlerken çok güldüm. Malum Barutçu Ailesi yumruklarıyla tanınıyor dizide. Ama Çınar Yalın’ın kardeşi Yeşim’e âşık olunca “Hakkındır vur” diyerek Yalın’dan dayağını yedi. Bu kez sıra Yalın’a geldi. Defne’yle birbirilerini sevdiklerini söyleyip yanağını uzattı ama Çınar bir şey yapamadı. Çünkü o da onun kardeşiyle sevgiliydi. İşin içine kendi aşkınız, kendi çıkarınız girince astığım astık ağabeylerin nasıl yumuşadıklarını düşünürken Çınar’da aynı cevabı verdi. “Defne’nin sevgilisini dövecektim, şimdi sana bir şey yapamıyorum” dedi. Demek ki neymiş, insan aşık olunca kardeşinin sevgilisini de anlayışla karşılatıp, uysallaştırıyormuş.

Haberin Devamı

Yasemin nasıl değişti?

Kiralık Aşk dizisinde Yasemin karakteri son iki haftadır öyle bir değişime uğradı ki, insanın inanası gelmiyor. Ömer’e kafayı takmış ve bu uğurda her kötülüğü mubah sayan Yasemin Sinan’ı bile aşağılıyordu. Düşünün Sinan’ın evinde yediği yemekten, izlediği filmlere her şeyi küçümsedi. Ama ne acayiptir ki, bir kez bile olay çıkarmadan şoförü İsmail’in esiri oldu. Kapısını açmayan, sözünü dinlemeyen, sürekli laf sokan İso’nun ağzının payını bile vermedi. Tam tersi gol üstüne gol yiyor ve ağzını bile açmıyor. Tamam aşk insanı iyileştirir ama önce orada bir çatışma olması gerekmiyor muydu? Pizza yiyen insanı aşağılayan Yasemin’e nur mu indi şoförünün kendisini aşağılamasına ağzını bile açmıyor.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR