Kiralık Aşk’a öneriler

Barış Arduç, Elçin Sangu, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar, Levent Ülgen, Onur Büyüktopçu, Kerem Fırtına, Sanem Yeles, Osman Akça, Hikmet Körmükçü, Ender Sakallı ve Melisa Giz Cengiz’in rol aldığı Kiralık Aşk, bu yazın sürprizi olarak zirveye oturdu. Sezon dizilerinden bile daha yüksek reyting alan dizinin en büyük avantajı kimyayı yakalaması. Barış Arduç ve Elçin Sangu arasındaki kimya tartışmasız dizinin izlenmesine çok büyük bir katkı sağlıyor. Ancak en büyük dezavantajı ikisinin olmadığı sahnelerin güçlü olmaması. Seyirci her an ikisini bir arada görmek istiyor. Bu da şimdilik kazanç gibi görünse de ilerleyen bölümlerde dizinin kendi kendinin ayağına sıkması anlamına geliyor. Çünkü bir diziyi sadece bir çift üzerinden götüremezsiniz.

Asistan patronun evini basamaz

Ömer ve Defne arasındaki kaçış ne kadar sürecek? Hadi sevgili oldular diyelim. O zaman da sıkıcı günler başlayacak. Şimdi yeni bir çatışma olarak Sinan girdi aşka. Ama bize öyle bir dünya yaratılmalı ki, acaba Sinan’la olsa Defne daha mı mutlu olur demeliyiz. Ne yazık ki bunu söyleyemiyoruz. Çünkü Ömer’in Defne’ye kötü davrandığını daha görmedik. Ne acımasızlığına şahit olduk, ne de kırmasına... Yasemin’in yanında mekan seçmeye gönderilmesi, ayakkabıları düzelmesi ne yazık ki, gerçek sebepler değil. Bir asistan bunları yapar. Patronun evi bu nedenle basılmaz. Yasemin ve İso arasındaki meseleye gelince... Yasemin gibi bir kadın onun karşısında susmaz. Daha tutkulu, çatışmalı sahneler yazılmalı. Aralarındaki nefret aşka dönüşmeli. Şoför patronuna öyle posta koyamaz. Serdar ve Nihan arasındaki aşkın da sıkıcılıktan kurtulması lazım. Çok tatlı başladı ama son derece sıkıcı bir aşka dönüştü. Onların sahnelerine heyecan lazım. Kısacası bu diziyle yakalanan şahane bir ivme var. Bunu devam ettirmek için Ömer-Sinan-Defne, İso-Yasemin ve Serdar-Nihan aşkına sağlam çatışmalar ve heyecanlar lazım.

Haberin Devamı

Şimdi kimin hayatını çalacaksın?

O Hayat Benim dizisinin 3. sezon tanıtımı yayınlandı. Efsun ve Bahar’ın yüzleşmesine şahit olduğumuz tanıtımdaki soru bu sezon ortasında cevabını bulacaktır. Bahar, her şeyi öğrendiğini ve hayatının nasıl çalındığını söylüyor Efsun’a ve “Peki, şimdi kimin hayatını çalacaksın?” diye soruyor. Efsun gibiler başkalarının hayatlarından beslenir. Aç kalmamak için mutlaka çalacak yeni bir hayat bulacaktır. Yeşim Ceren Bozoğlu’suz O Hayat Benim benim için oldukça eksik ama bakalım yeni sezon bize nasıl bir dünya sunacak?

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR