Ömer ve Defne zehirlenmesi yaşayacağız

Malum Türkiye’de bir dizi tuttu mu, etinden sütünden sonuna kadar faydalanılır. Kiralık Aşk oldukça iyi reytingler alıyor ve tartışmasız bu yazın dizisi oldu. Aslında cuma akşamları ekrana geliyor ama her gün en az iki tekrarla reyting listesinde yer alıyor. Hem de öyle alt sıralarda değil, tekrarlarıyla bile ilk üçte... Kanal yani Star TV açısından baktığımızda durum gayet iyi. Ancak seyirciyi yakında Ömer ve Defne zehirlenmesi yaşayacak. Yaz için bu zehirlenme çabuk atlatılabilir. Ancak yeni sezona geçişte daha şiddetli bu zehirlenmeye sebep olabilir. Seyircide ne de olsa tekrarı var, sonra da izlerim algısını yaratmak yeni sezonda diziye ciddi reyting kaybettirir.

Ömer ve Defne zehirlenmesi yaşayacağız

Bu sene sezon ekimde başlar

Her yıl eylül ayı onlarca dizi görücüye çıkıyor. Ancak bu sene eylülde çok fazla dizi gireceğini zannetmiyorum. Zira diziler genellikle okullar açıldıktan sonra başlar. Yani eylül ortasında... Şimdi bir dizi o tarihte başlasa ikinci bölümü bayrama denk geliyor ve genellikle yayınlanmıyor. Tekrar giriyor. O nedenle yeni dizilerin başlangıç tarihi eylül sonu ya da ekim olacaktır.

Haberin Devamı

Doğa, waffle, mantı: Kosmic

Hafta sonu çok sevdiğim Akyaka’ya kaçtım. Benim için oksijenin, samimiyetin ve dostlukların olduğu bir yer Akyaka. Önce Maden İskelesi’ndeki İskelem Otel’de vakit geçirdim, ardında da soluğu Hande Subaşı’nın eşi Can Tursan’ın açtığı Kosmic Waffle’da aldım. Geçtiğimiz hafta Fox TV’de Hande ve Can’ı waffle yaparken izlemiştim ve canım çekmişti. Tatlı yemeğe gittim ama Can ve annesi Meral Abla bana bir ziyafet çekti. Çıtır mantı kesinlikle muhteşemdi, pancake de... Sonunda waffle’ı da yedim ve büyük ihtimalle bir kilo alarak İstanbul’a döndüm. Kosmic Waffle, Akyaka’nın tam merkezinde... Tatlısı, tuzlusu, limonatası çok lezzetli. Yolunuz düşerse mutlaka uğrayın... Sadece waffle değil, çıtır mantı da yiyin.

Ömer ve Defne zehirlenmesi yaşayacağız

DİĞER YENİ YAZILAR