İnadına Aşk olur mu?

Sinegraf-Osman Sınav’ın yapımcılığını, Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in senaristliğini, Gökhan Türkmen’in müziklerini, Osman Sınav ve Yusuf Ömer Sınav’ın yönetmenliğini üstlendiği İnadına Aşk, Perşembe akşamı ilk bölümüyle görücüye çıktı. Açelya Topaloğlu, Can Yaman, Nilay Duru, Eren Vurdem, Cevahir Turan, Cem Belevi, Yeşim Dalgıçer, Taner Rumeli, İlay Erkök, Tibet Tursun, Funda Eskioğlu, Alper Saylık, Bilge Şen Ündüz, Selim Gürata’nın rol aldığı İnadına Aşk, ilk bölümünü Defne ve Yalın arasındaki çekişmeye adamıştı. Aras Teknoloji’de işe başlayacak olan Defne, ağabeyi Çınar’ın kıyafetine müdahale etmesi sonucu yanına giysilerini alarak işe gider. Arabada üstünü değiştirirken de Yalın’la bir kavgaya tutuşur. Şirketin yazılım sorununu çözmesi karşılığında geç kalması affedilecektir. Sorunu çözer ama Yalın’ın patronu olduğunu öğrenince istifa eder. Tekrar kıyafet değiştirme sırasında ağabeyi Çınar’a Yalın’la birlikte yakalanır. Sonrası hep kavgayla sürer.

Aşk Yeniden’e benziyor

İnadına Aşk, kalabalık bir kadrodan oluşuyor. O nedenle ilk bölümde herkesi tanıtma ve birbirine aşık etme yolunu denememiş ve bu durumu ilerleyen bölümlere saklamışlar. O nedenle biz ilk bölümde Defne ve Yalın’ı izledik. Son anda da Çınar ve Yeşim aşkı devreye girdi. Tabii ki, ilerleyen bölümlerde Ezgi ve Deniz arasında bir şeyler olacağının da sinyalini verdiler. Öncelikle Defne hiç durmadan konuşan bir kız olduğu için diziyi izlerken başımın ağrıdığını itiraf etmeliyim. Ben de yeğeni Doruk gibi “Bir sus artık” derken buldum kendimi. Ama Açelya Topaloğlu’nun oyunculuk performansı oldukça iyiydi. Ama zorlandığını zannetmiyorum. Çünkü Defne, bu özelliğiyle daha önce oynadığı Kaçak Gelinler dizisindeki Selin’e benziyor. Dizinin öyle çok büyük bir çatışması yok. Aynı işyerinde Defne-Yalın ve Damla arasındaki olayları izleyeceğiz. Ara sıra devreye kız kardeşi bahanesiyle Çınar girecek ama onun derdi Yeşim’e yakın olmak olacak. Deniz’le Ezgi tanıştığında aşık olacaklar. Al sana Aşk Yeniden’in birlikte takılan üç çifti. İki kardeş, iki kardeşe aşık olur. Yandan arkadaş kızın en yakın arkadaşıyla olur.

Haberin Devamı

Gerçek çatışma lazım

Haberin Devamı

İnadına Aşk, ilk bölümüyle Tüm Kişiler’de 2.31 reytingle 12’nci, AB’de 2.12’yle 8’inci, ABC1’de 2.19’la 12’nci oldu. Reytingler pek parlak değil. Dizinin ilk bölümünün sıkıcı olduğunu söyleyemem. O bir yönetmenlik başarısı. Hiçbir şey olmayan ilk bölümü izlenebilir kılmışlar. Ama senaryonun daha gerçek çatışmalara ihtiyacı var. Aksi taktirde reytingini yükseltemeyecektir.

DİĞER YENİ YAZILAR