Paramparça oldular

Tartışmasız bu sezonun en iyi dizisi Paramparça oldu. Oyunculukları, senaryosu, prodüksiyonu ve yönetmeniyle fark yarattı. Pazartesi akşamı da nefes kesen bir sezon finali yayınlandı. Sadece ruhları değil, bedenleri de paramparça oldu. Gelelim 31 bölümde Paramparça’dan zihnimde kalanlara... Tartışmasız babaların şahı Cihan’dı. İlk defa bir dizide kızlarına bu kadar âşık bir baba izledik. Cefakar anneliğin kitabını Gülseren yazdı. Paragözün kraliçesi Keriman’dı. Sorumsuz babalığı Özkan resmetti. Bence dizinin en paramparça olan ismi Dilara’ydı. Kocasını, kızlarını, oğlunu, kayınpederini, en yakın arkadaşını kaybetti. En değişkeni Rahmi’ydi. Önce oğluna karşı, sonra gelinine karşı çıktı. Fakat şüphesiz dizinin en tartışılan, en dikkat çeken, en kıskanç, en sevgisiz, en sonradan görme, finalde de en acınan karakteri Hazal oldu. Alina Boz, bu dizinin çıkardığı en önemli isim oldu. Öyle Bir Geçer Zaman ki’nin Aylin’i gibi bir sıçrayışı olacak demedi demeyin!

Cevdet Mercan’ın katkısı büyük!

Paramparça’nın bu kadar konuşulmasında hiç şüphe yok yönetmen Cevdet Mercan’ın katkısı çok büyük. Öyle bir dünya yarattı ki, kendimizi o hayatın misafiri olarak bulduk. Senaryo bizi her olasılıkla yüzleştirdi. Sezon finalinde Hazal, Dilara ve Özkan’ı “Öldüler mi?” sorusuyla bıraktı. Şimdi izleyici için eylül zor gelecek. Ama bu sezon finali de dimağımızdan silinmeyecek. O nedenle Paramparça ekibinin eline, emeğine sağlık! Gerçekten bir ekip olunca başarının kaçınılmaz olduğunu kanıtladılar.

Haberin Devamı

Hande Subaşı Diriliş’ten ayrıldı

Diriliş dizisinde Aykız karakterine hayat veren Hande Subaşı, diziden ayrıldı. Bu yaz Akyaka’da tatil yapacak olan Subaşı, bir yandan gelen sinema filmi senaryolarını okuyup, diğer taraftan yeni sezon dizi projelerini değerlendirecek. Hande, çok sevdiğim bir arkadaşım. Diriliş’te de Aykız’a şahane hayat vermişti. Umarım, kısa tatilinin ardından yine güzel bir projeyle ekrana döner.

Survivor yarın bitiyor

Aylardır Survivor’la yatıp Survivor’la kalkıyoruz. Yarışmacıları, oyunları, kavgaları, kaç gün yayınlandığı olay yaratan Survivor yazrın akşam 7 gecelik şampiyonluğuna son vererek ayrılacak. Bakalım, Survivor’dan sonra reyting listesi nasıl bir dönüşüm yaşayacak?

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR