Kiralık Aşk sınıfı geçtİ!

Ortaks Yapım-Müge Turalı Pak’ın yapımcılığını, Haktan Pak’ın proje tasarımını, İlker Barış’ın genel hikâyesini, Meriç Acemi’nin senaryosunu, Metin Balekoğlu’nun yönetmenliğini üstlendiği Kiralık Aşk, cuma akşamı ilk bölümüyle görücüye çıktı. Barış Arduç, Elçin Sangu, Nergis Kumbasar, Levent Ülgen, Sinem Öztürk, Salih Bademci, Kerem Fırtına, Sanem Yeles, Osman Akça’nın rol aldığı dizide hikâye bizi hiç sıkmayacak kadar hızlıydı. Açıkçası birçok yerde şimdi bizi beş saat bekletecekler, keşke hemen zaman atlasa derken buldum kendimi ve hemen atladı. O nedenle beni şaşırttığını itiraf etmeliyim. Öncelikle seyirciyi oyalayıp, salak yerine koymadığı için ilk bölüm senaryosunu beğendim. Reji, iki tarafında hayatını gösterdi ve güzel resimlerle hikâyeyi destekledi. Ömer’in hayatını çok fazla gördük, keşke Defne’yi de daha fala açsalardı dediğim yerler vardı ama yine de hiç fena değildi. Dizide erkekler ve kadınlar arasındaki farkların anlatıldığı ve Neriman’ın teknik-taktikleri kesinlikle iyiydi. Bu devirde bu taktikler seyircinin fazlasıyla ilgisini çekiyor. Romantik Komedi filmlerinde Sinem Kobal’ın canlandırdığı karakter buradan çok ekmek yemişti.

Haberin Devamı

Pretty Woman’a bağladı

Mekanlar, kostümler ve müzik güzeldi. Ancak Ömer karakterinin cep mendilleri gerçekten faciaydı. O mendillerin acilen yok edilmesi gerekiyor. Müzikler güzel ama keşke jenerik müziğini Aydilge yapmasaydı. Şarkıya lafım yok, gerçekten çok güzel... Fakat insanı diziyi Kiraz Mevsimi’yle kıyaslamaya zorluyor. Sürekli aklımıza Kiraz Mevsimi’ni getiriyor. Dizi, dedesi Hulusi’nin Ömer’i evlendirmesi için Neriman ve Necmi’yi mallarını elden çıkarma tehditiyle başlıyor. Neriman Ömer’i 6 ay içinde evlendirmek için karşısına sürekli adaylar çıkarıyor. Helin Avşar’ın oynadığı Sezen karakterinden kaçmak için garson Defne’yi öpen Ömer’i gören Neriman oyunu kuruyor ve Defne’yi Ömer’in asistanı yapıyor. Sonrası zaten Pretty Woman’a bağlıyor. Gerçek bir aşk arayan Ömer’in Defne’nin doğallığından etkileneceği aşikâr. Romantik komedi sevenler için, eğer ilk bölüm ritmini kaybetmezlerse iyi bir dizimiz oldu diyebilirim.

Haberin Devamı

Yeni jön: Barış Arduç

Gelelim oyunculuklara; yeni bir jönümüz oldu. Hepimize hayırlı, uğurlu olsun. Barış Arduç, hem görüntüsü, hem de oyunculuğuyla Ömer olmuş. Ekrana yakışmış ve eski tabirle “genç kızların yeni sevgilisi” olduğunu ilan etti. Elçin Sangu, çok iyi görünüyordu, oyunculuğu da Defne’yi yansıttı. Ama en önemlisi ikisi arasındaki kimyaydı. Barış ve Elçin’in kimyası tutmuş. Nergis Kumbasar ve Levent Ülgen şahane kurtarıcı rolünü üstlenmişler. Özellikle Kumbasar’ın canlandırdığı sonradan görme ama görememiş Neriman teknik-taktikleriyle 10 puanlık performans sergilemiş. Sinem Öztürk gıcık Yasemin’in oldukça hakkını vermiş. Fazlasıyla gıcıktı. Salih Bademci, her rolün adamı değil mi? Bu defa enerjisi bambaşka olan risotto Sinan olarak karşımızdaydı.

Yazın Kiraz Mevsimi olabilir

Ezcümle; Kiralık Aşk, Tüm Kişiler’de 5.04 reytingle 2’nci, AB’de 3.62’yle 6’ncı, ABC1’de 4.15’le 3’üncü oldu. Dizi, iki saatin nasıl geçtiğini anlamadığımız bir akışla reytingde de karşılığını aldı. İlk bölüm enerjisi, ritmi, oyunculukları ve içeriğiyle beğenildi. Diğer bölümlerde de aynı titizlikle devam ederse bu yazın Kiraz Mevsimi olacaktır.

Haberin Devamı

Kiralık Aşk sınıfı geçtİ

DİĞER YENİ YAZILAR